ISTRAŽUJEMO - ZAŠTO NEKI SRBI NE VOLE NOLETA: U Srbiji se sve prašta osim uspeha! (FOTO)

Pored miliona pohvala i pozitivnih komentara na račun uspeha i kvaliteta Novaka Đokovića, u našoj zemlji mnogo je onih koji ga kritikuju i osporavaju. Sociolozi imaju objašnjenje za tu pojavu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Simka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Veterani

    09. jul 2014 | 21:55

    Sinoć u jednoj tv emisiji je jedan novinar rekao: Tek kada Novak završi karijeru, ljudi će shvatiti koliko je značio za Srbiju! Tako će biti i sa pojedinim mladim ljudima koji pišu negativne komentare, jer će biti stariji i zreliji i umeti da cene uspeh postignut poštenim radom, skromnost i čovekoljublje kao najveće ljudske vrline.

  • Darko

    09. jul 2014 | 17:04

    Svako ima pravo na svoje lično mišljenje koje će uvek iz ugla jednih biti opravdano a drugih ne. Moje je da je Novak sjajan sportista, humanista i patriota, pa kao takav, dobar uzor mladim ljudima. Drago mi je što je uz svoj uspeh uspeo da obezbedi i materijalnu sigurnost. Za državni aparat, koji mu ništa nije dao i pomogao u karijeri, sasvim je dovoljna nesebična svetska promocija. Deo njegove zarade svakako nije zaslužio. Srpski narod, koliko god sredstava da je dobio od njegovog humanitarnog fonda, treba da bude zahvalan na tome a ljubitelji tenisa i za trenutke radosti zbog njegovih pobeda.

  • Simka

    09. jul 2014 | 15:32

    kakav je ovaj psiholog ludak.pa valjda on treba da zna da nijednu osobu na svetu ne mogu svi voleti.mene nervira ova euforija oko njega.ne treba da daje svoj novac za nista,ali nek ne tupi vise da pomaze.koliko prica da je sakupio pomoci po inostranstvu ceo Obrenovac bi trebao da obnovi.zato samo neka ne tupi i nista vise.a da je stigao do uspeha samo svojim trudom i radom u zemlji srbiji,bas ne verujem.hiljadu i jedna veza je tu radila.malo potkupljivanje,pa ga malo stranci obradili i tako to ide.nemam nista protiv toga,ali ne treba praviti idola od njega.svako od nas da je imao takve uslove i veze,nesto bi uradio.on je imao tu srecu,neko nije.ne znam cemu njegova idealizacija.nema ovde uspoha od sopstvenog znoja.proverila sam sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA