SLATKO ILI MORBIDNO? Dete kao profesionalni dizač tegova! (VIDEO)

Dečak svega nekoliko godina star pokazao je neverovatnu snagu radeći vežbu - trzaj, a postavlja se pitanje da li je malo poranio sa dizanjem tegova?

  • 4

Prve igračke mališana su obično plišne igračke, autići, lopte za fudbal, ali jedno dete sa šapnskog govornog područja izgleda da je dobilo tegove!

Dečka svega nekoliko godina star već sada pokazuje neverovatnu snagu o čemu svedoči video koji možete pogledati ispod...

Mališan izuzetno pravilno radi trzaj, ali se postavlja pitanje da li će dizanje tegova u ovako ranom uzrastu uticati na njegov rast.

Šta vi mislite da li je pametno da dete od malena diže tegove?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoro

    8. jul 2014 | 00:29

    Mališanu svaka čast na vežbama jer verovatno ga tata trenira i dete sluša.......ali da dete u ovim godinama diže ovakav tere NIJE NORMALNO...

  • Prof.Biologije

    8. jul 2014 | 06:02

    Upropastiće dete, dobiće bruh i kifozu kičme

  • Jovan

    19. novembar 2014 | 10:52

    Kao prvo ovi tegovi su ukupno teški 1 kg, kao i za svaki sport vrlo je bitno da se rano krene sa treninzima i to baš ovakvim koracima, tj učenjem tehnike koja je kod ovog dečaka perfektna. Posle 10 godina bavljenja olimpijskim Dizanje tegova mogu vam reći sledeće, na testovima koje radimo dva puta godišnje na DIF u imamo perfektne rezultate, od pritiska do skeleta ili refleksa i mišićne reakcije. Dizanja tegova na rast i razvoj utiče samo pozitivno, što smo se uverili iz priča raznih sportskih lekara i stručnjaka. Kao i u svakom sportu i kod nas ima povreda, ali one su uglavnom rezultat premora ili nepravilnog izvođenja. U svim sportskim kampovima dizači tegova drže rekorde u disciplinama skokova, sprinteva i svim kratkim disciplinama. Toliko od mene!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA