Ono kad zaspiš tokom utakmice, a žena odgleda do kraja

Meč drugog polufinala je bio toliko dosadan da sam zaspao na poluvremenu * Ženo, bogatiji smo za 966 dindži * Bild već čestitao Argentini drugo mesto na Mundijalu, ali pitaće se nešto i Mesi

  • 0

Polufinalnu utakmicu između Holandije i Argentine sam gledao samo prvih 45 minuta, tako da nisam znao šta da pišem danas o tom meču.

Kad je Turčin odsvirao poluvremenu, rekao sam ženi da ću da dremnem 15 minuta jer sam psihički ubijen od dosadne utakmice i probudio sam se nešto posle ponoći. Skočih, upitah za rezultat, kaže Argentina prošla na penale.

-A koji je bio rezultat ovako?

- 0:0.

- Opaaaaaa, uboli smo iz iksa u iks, bogatiji smo za 966 dindži.

I tu sam nastavio da spavam.

Ne znam da li je poniženje da zaspiš tokom polufinala Svetskog prvenstva, a da tvoja žena odgleda ceo meč + produžetke i penale, ali ono u prvih 45 minuta je bilo plač majke Božije.

Bez ikakve izgledne prilike, odigrali su poluvreme za zaborav, a posle vidim da je Romero majstorski skinuo dva penala.

Očekivali su svi opet Krula, verovatno, na penalima, ali nije moglo. Čudo se jednom događa. Kao što će verovatno biti sa Nemcima. Vidim i da je Bild već Argentincima čestitao drugo mesto na Mundijalu, a to je upravo onaj mač sa dve oštrice posle visoke pobede Nemačke od 7:1.

Verovatno je i glavama nemačkih fudbalera da je finale već dobijeno, ali to nikako neće biti slučaj, pogotovo što će protiv sebe imati taktički odlično pripremljenu Argentinu, sa Mesijem u napadu. Nemcima bi verovatno neuporedivo lakše bilo da su Brazilce tukli sa dva gola razlike i onda ušli u finale.

Ovako, nacija je na nogama, svi očekuju pet komada u mreži Argentine, a biće pravo umeće da Lev vrati igrače u normalu.  Pitaće se nešto i Mesi u tom finalu, hoće, itekako. Osporavan je već duži niz godina zbog igara u reprezentaciji, a na ovom prvenstvu se potpuno podredio timu.

VIŠE O OVOJ VESTI PROCITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVECENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Mićo Babić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA