Džez fjužn maestro na gitari i Miligram prepreke da Zvezda sve mečeve igra u Areni?

Crveno-beli ne kriju želju da sve mečeve prve faze Evrolige igraju u najvećoj dvorani na Balkanu, ali probleme bi mogli da predstavljaju nezgodni termini u novembru

  • 1

Ubrzo posle izvlačenja grupa za Evroligu, gde je Crvena zvezda svrstana u grupu D, počela je da kruži informacija da bi crveno-beli mogli sve mečeve da igraju u Kombank Areni.

Prethodne sezone dva puta su, u najelitnijem košarkaškom takmičenju, bili domaćini u Areni, dok su meč više odigrali u Evrokupu.

Želju za igranjem Zvezde u Areni potvrdio je i predsednik crveno-belih Nebojša Čović koji je istakao da bi termine trebalo usaglasiti sa čelnicima Arene. Upravo ti termini bi mogli da predstavljaju problem za jedinog srpskog predstavnika u Evroligi koja počinje 16. oktobra.

Problem bi mogao da se pojavi u novembru kada u najvećoj hali u Srbiji gostuje džez fjužn maestro na gitari Džon Meklafin, kao i poznata srpska grupa Miligram.

Meklafin će u Beogradu svirati u četvrtak 6. novembra, a nastup Miligrama se očekuje u petak 28. novembra. To znači da bi ove nedelje novembra mogle da ''otpadnu'' zbog pravila Evrolige da se termin za halu mora obezbediti i dan pre meča.

Ipak, sada sve zavisi od dogovora čelnika crveno-belih sa ostalim klubovima oko domaćinstva, kao i kalendarom Evrolige, što znači da nada Delija o pet puta krcatoj Areni i više od 100.000 navijača i dalje živi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA