TRENINZI POBEDNIKA: Osmesi, optimizam i iščekivanje utakmice života! (FOTO)

Počele su poslednje pripreme pred finale Svetskog prvenstva koje se igra u nedelju, a gde će se sastati reprezentacije Nemačke i Argentine

  • 0

U nedelju ćemo dobiti ime novog šampiona sveta u fudbalu. Na stadionu Marakana u Rio de Žaneiru koplja će ukrstiti reprezentacije Nemačke i Argentine, a obe selekcije krenule su u poslednje pripreme pred dugo očekivani susret.

A ovde pogledajte kako su izgledali treninzi ekipa koje će se boriti za treće mesto.

Na jednom od poslednjih treninga pred finale u nedelju, igrači "pancera" i "gaučosa" bili su vidno raspoloženi i nasmejani, a kako i ne bi, kada se pogledaju načini na koji su se plasirali u finale.

Selektor Argentine, Alehandro Sabela, smatra da je Nemačka u prednosti uoči finala Mundijala jer su njjihovi igrači odmorniji.

- Mi smo, za razliku od njih, igrali produžetke i to jedan dan nakon Nemačke. Videćemo koliko će činjenica da su oni odmorniji uticati na utakmicu. Nemačka je svoje polufinale protv Brazila rešila bukvalno posle 45 minuta, kada su vodili sa 5:0, dok smo mi dali i poslednju kap znoja kako bismo se plasirali u finale - rekao je Sabela.

VIŠE O OVOJ VESTI ČITAJTE NA NAŠEM SPECIJALU POSVECENOM SVETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA