POTVRĐENO: Đokovićev tenis na krilima aviona je izvodljiv! (VIDEO)

U najnovijem izdanju poznate emisije "Mitbastersi", dokazano je da je reklama koju je Novak Đoković snimio za kompaniju "Hed", gde igra tenis na krilima aviona, izvodljiva bez specijalnih efekata

  • 1

Novak Đoković može da igra tenis i na krilima aviona. Tako makar potvrđuje najnovija epizoda "Mitbastera", koja je pokušala da otkrije da li je izvodljiv performans, koji je najbolji teniser sveta izveo u jednoj od reklama za kompaniju "Hed".

 

Naime, u reklami Đoković sa svojom partnerkom igra tenis na krilima aviona koji se nalazi na visini preko 1500 metara, a oboje su vezana za krila.

 

 

"Mitbasteri" su proverili da li je moguće ovako nešto izvesti, doduše na znatno manjoj visini i pri manjoj brzini uspeli su u tome. Dvoje autora ove emisije, uspeli su da deset puta prebace tenisku loptu, sa jednog na drugi kraj "aviona" po dužini od skoro 10 metara,  na visini od 15 metara i pri brzini od skoro 50 kilometara na sat.

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA