Pazite ovo: Ceo tim Toršavna vredi manje od Darka Brašanca!

Ukupna vrednost Toršavna je manja od 600.000 evra, a Partizanov ceo tim košta 20 MILIONA!!!

  • 7

Partizan večeras ne sme da kiksne! U slučaju da se to desi, pukla bi prava bruka. Naročito kad se malo zaviri u vrednosti kluba koji će se večeras suprostaviti predstavniku Srbije.

Bićemo konkretni. Prema vrednosti na tržištu ceo tim HB Toršavna vredi manje od Darka Brašanca ili Vojislava Stankovića.

Sajt transfermatket koji se bavi vrednostima igrača i klubova kaže sledeće:

Svi igrači šampiona Farskih ostrva vrede UKUPNO 575 HILJADA evra. Partizanova vrednost je drastično veća - 22,90 MIILIONA evra!

Dakle, više od celog Toršavna vrede skoro svi igrači Partizana pojedinačno, a jeftiniji su igrači poput trećeg golmana Kljajića, Gulana, Pauljevića...

Najvredniji igrač Farana vredi 100.000, a zove se Simun Eler Samuelsen i ima 29 godina.

Ove sezone je na 10 mečeva postigao JEDAN gol!

Znači skoro 20 miliona razloga zbog kojih crno - beli večeras moraju da trijumfuju. Pogotovo kada na to dodamo činjenicu da će Partizan sa 82 odsto promena u startnoj postavi početi 2014/2015.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    15. jul 2014 | 17:14

    Sto me nervira ovo kada kazu da je neki igrac vredniji od celog protivničkog tima. Pa jeli moze Taj igrac da igra sam protiv celog tima. Do pobede se ne dolazi samo zbog jednog igraca vec ceo tim igra . Pa nasim timovima nebi pomoglo ni ronaldo da dodje ponovo bi gubili jer si igraju samo za pare a igra ih ne interesuje. Pre za vreme Jugoslavije iggraci nisu imali para ali su pobedjivali najskuplje timove.

  • Gari Garinča

    15. jul 2014 | 17:51

    A,koji je taj Barašanac? Taj kao nešto vredi?

  • realnost

    15. jul 2014 | 19:03

    koliko je nas fudbal smesan, vidi se u cinjenici da je Dinamo Zagreb duplo skuplji (42m) u odnosu na nas najbolji i najskuplji klub Partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA