Evo kom košarkašu Partizan duguje najviše para!

Crno-beli se već dugi niz godina nalaz u velikim problemima, a nedavna tužba Dušana Kecmana i celoj javnosti je potvrdila u kakvoj se situaciji nalazi klub iz Humske i koliko je i dalje dužan svojim bivšim igračima

  • 30

Finansijska kriza u košarkaškom klubu Partizan dostigla je kulminaciju. Crno-beli se već dugi niz godina nalaze u velikim problemima, a nedavna tužba Dušana Kecmana i celoj javnosti je potvrdila u kakvoj se situaciji nalazi klub iz Humske i koliko je i dalje dužan svojim bivšim igračima.

Više puta naglašavana rečenica trenera crno-belih, Duška Vujoševića, da igrači u Partizanu igraju maltene za džabe sve više dobija na istinitosti. Partizan ima ogromne dugove prema košarkašima koji su nosili crno-beli dres, a evo ko su igrači sa najvećim potraživanjima.

Prvi na listi je od nedavno član Trabzonspora, Novica Veličković, kome Partizan duguje 150.000 evra, dok isti iznos klub iz Humske duguje i Slovencu Jaki Klobučaru. Nakon njih sledi Milan Mačvan, kome sleduje 140.000 evra, a dve hiljade manje centu Crvene zvezde, Rašku Katiću.

Sada već članu Fenerbahčea, Bogdanu Bogdanoviću, Partizan duguje 120.000 evra, igraču Milvoki Baksa, Miroslavu Raduljuci crno-beli duguju 80.000 evra, Dušanu Kecmanu sedam hiljada evra manje, a Aleksandru Rašiću 40.000 evra.

Kada se na sve ovo dodaju i dugovanja prema igračima koji su i dalje u Partizanu, dolazi se do cifre od skoro milion evra, što ozbiljno dovodi u pitanje funkcionisanje kluba u narednom periodu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GagiCZ

    16. jul 2014 | 19:21

    I onda cele godine pricaju kako su Zvezdini igraci sa velikim ugovorima, kuka i Muta a Dule svakodnevno po tri konferencije, da bi doslo do toga da se Klobucaru duguje 150 hiljada, koja tuga od Gebels-Zagreb tima, lazni moralisti, gepekari, i lopovi. Sramota.

  • Srbo kabadahic

    16. jul 2014 | 17:38

    Katanac

  • Vopi

    16. jul 2014 | 20:51

    Casovi dugovanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA