JOŠ JEDNA KATASTROFA BRAZILA: Severna Koreja prvak sveta u fudbalu! (VIDEO)

Mundijal u Brazilu na kojem je Nemačka osvojila titulu završen je pre nekoliko dana *Ipak, to ne važi za sve stanovnike naše planete

  • 9

Severna Koreja je prvak sveta u fudbalu! Zvuči nemoguće, s obzirom da je Nemačka pre nekoliko dana u finalu pobedila Argentinu sa 1:0 i osvojila Zlatnu boginju, ali...

Kako prenosi kanal "Koreja njuz bekap", koji je već izveštavao da je Severna Koreja prošla grupnu fazu na Mundijalu i da u nastavku takmičenja igra protiv Portugalije, objavio je video izveštaj sa nokaut faze Mundijala.

Koreja je u osmini finala savladala Portugal sa 7:0, u četvrtfinalu Nemačku sa 2:1, polufinalu suseda južnu Koreju sa 3:0, dok je najubedljivije pobeila Brazil sa 8:1.

U Severnoj Koreji se slavi ovaj trijumf, iako njihova selekcija u stvarnom svetu nije ni učestvovala na Mundijalu u Brazilu. Kao što se navodi i u samom imenu kanala, "Korean njuz bekap" se "igra" vestima iz najzatvorenije zemlje sveta, pa je reč o velikoj šali.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sistem

    16. jul 2014 | 22:23

    Ne znas dal da se smejes il da places ..

  • Matori

    16. jul 2014 | 23:55

    A lepo sam hteo na njih da se kladim al nisu hteli da prime uplatu

  • MrX

    17. jul 2014 | 17:40

    Da li vi stvarno verujete u ovo? Zar mislite da su Korejanci toliko glupi, pa ne znaju da se njihova reprezentacija nije ni plasirala na prvenstvo? Pa neki su bili prisutni na nekim utakmicama kvalifikacija i znaju da nisu prošli. Ovo je američka propaganda sigurno. Hoće da to više ocrne ovu zemlju koja im ne da da je okupiraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA