PARTIZAN "BOCKA" ZVEZDU: Videli ste da smo mi otvorili biblioteku, pa sad i vi hoćete načitane fudbalere!

Povodom izjave vršioca dužnosti generalnog sekretara crveno-belih Zvezdana Terzića da će na Marakani napraviti biblioteku, sa druge strane Topčiderskog brda podsećaju da su crno-beli istu opremili pre nekoliko meseci i da ih večiti rival kopira

  • 37

Rivalstvo između dva najveća srpska kluba Partizana i Crvene zvezde ne vlada samo na sportskim borilištima, već je preraslo i na obrazovno područje!

Vršilac dužnosti generalnog sekretara crveno-belih Zvezdan Terzić odlučio je da svim igračima sa Marakane kao obavezu uvede da čitaju knjige.

- Napraviću im biblioteku na stadionu i biće svi u obavezi da pročitaju jednu knjigu nedeljno. Kao što radi Dule Vujošević u košarškaškom klubu Partizan. To su potpuno normalne stvari – rekao je Terzić dodajući:

- Nije dovoljno samo da si dobar igrač kada se penješ na viši nivo. Bitno je iz kakve porodice dolaziš, kakve su ti navike, kako si vaspitan. Ne spremamo mi njih samo za Crvenu zvezdu, već i za više od toga rekao je Terzić.

Sa druge strane Topčiderskog brda, povodom ove izjave vršioca dužnosti generalnog sekretara Zvezde, podsećaju da su crno-beli biblioteku u sportskom centru Teleoptik opremili pre nekoliko meseci i da ih večiti rival kopira.

- Već viđeno - stoji kao status fudbalskog kluba Partizan na Tviter profilu uz linkove ka vestima kada su crno-beli otvorili biblioteku, kao i današnju Terzićevu izjavu.

U saradnji sa izdavačkom kućom “Laguna”, marketing tim crno-belih je sredinom aprila omogućio da svi članovi ekipe aktuelnog vicešampiona Srbije mogu da uživaju u knjigama domaćih i stranih autora, kao i stručnoj fudbalskoj literaturi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • consigliere

    20. jul 2014 | 20:27

    Videla zaba da se konj podkiva, pa i ona digla nogu... :)

  • grobar do koske

    20. jul 2014 | 21:03

    OOOO CRNO-BELE BOJE,SA NJIMA JA SAM OBOJEN !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • zvezdašica:)

    20. jul 2014 | 20:21

    bio bi red da ih prvo naučite da igraju fudbal,jer ste fudbalski klub !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA