Debeli Mitar doneo Anderlehtu Superkup Belgije! (VIDEO)

Srpski reprezentativac kogao je trener kritikovao da se ugojio postigao je vodeći gol za Anderleht u meču sa Lokeren. Igrao i Luka Milivojević

  • 4

Anderleht je osvojio Superkup Belgije pobedom nad Lokerenom 2:1, a vodeći gol za svoj tim postigao je Aleksandar Mitrović, koga je na početku priprema trener Besnik Hasi kritikovao da se za vreme odmora ugojio i došao sa viškom kilograma.

Srpski napadač je na najbolji mogući način odgovorio na kritike koje je dobio od strane nadležnih u klubu, iako je priznao grešku. On je postigao prvenac za Anderleht u takmičarskim mečevima u novoj sezoni u 29. minutu posle asistencije Ačimponga i na taj način pokrenuo svoju ekipu ka trijumfu i prvom peharu.

Lokeren je uspeo da izjednači u 73. minutu pogotkom Arbaulija, ali je autogol Odoija posle šuta asistenta kod prvog gola Anderlehta odlučio pitanje pobednika meča. Mitrović je odigrao samo prvih 45 minuta za svoj tim, dok je drugi Srbin u dresu šampiona Belgije, Luka Milivojević proveo na terenu svih 90 minuta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA