Mrštili se pre meča, gubili na poluvremenu, jedva pobedili na Farskim Ostrvima! (VIDEO) (FOTO)

Bez Danka Lazovića Partizan je duplo slabiji tim i valjda je toga svestan trener crno - belih koje za nedelju dana čeka mnogo ozbiljniji duel, sa Ludogorecom

  • 38

Umalo da pukne bruka! Toliko su igrači Partizana bili blizu da ne ostvare pobedu protiv nejakog Toršavna, ali su u poslednjih 15 minuta uspeli da naprave preokret i pobede i u revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona 3:1 (0:1).

Nema čime da bude zadovoljan Marko Nikolić (posle meča imao opravdanje) posle 90 minuta u Toršavnu, osim što je dobio na uvid koliko Partizanu znači Danko Lazović, koji je opet bio sa golom i asistencijom najbolji pojedinac u redovima crno.

Istina, Danko je nepotrebnim žutim kartonom malo uprljao solidnu partiju.

Mnogo toga će morati da promeni do prvog susreta protiv Ludogoreca, jer se u suprotno loše piše njemu i njegovim pulenima, naročito ukoliko budu i tada prikazali igru iz prvog poluvremena sa ovog meča. Ništa tu nije funkcionisalo, nijedna linija tima, a jedino što može da unese optimizam među igrače, stručni štab i navijače vicešampiona Srbije jeste da ni bugarski šampion ne igra dobro na startu sezone.

TOK MEČA

Dosta slabo su crno-beli ušli u ovaj meč, što se moglo videti po njihovoj igri u uvodnim minutima, dok su igrači Toršavna zagrali za klasu bolje nego pre nedelju dana u Beogradu ili su im to puleni Marka Nikolića dozvolili.

Odmah na startu su umalo došli i do gola kada je golman Lukač napravio veliku grešku koju je u poslednjem trenutku uspeo da ispravi. Krenuo je da ispuca loptu iz svog peterca, ali je pogodio protivničkog napadača i lopta je krenula prema njegovom golu, ali na sreću njegovog tima uspeo je da ju je sustigne na gol liniji i spase se, a tom prilikom se i lakše povredio, jer je udario u stativu.

Partizanovi fudbaleri nisu uopšte ličili na sebe i delovalo je kao da su oni u podređenom položaju, a takav utisak je bio opravdan u 35. minuta kada je prvak Farskih Ostrva poveo golom Varduma. Školska je to bila akcija koju je posle centaršuta neometan glavom smestio u mrežu igrač Farana.

Petnaestominutna pauza na poluvremenu poslužila je verovatno treneru Marku Nikoliću da probudi svoje igrače i to je urodilo plodom jer je Ninković već u 49 minutu doneo izjenačenje. Centaršut po zemlji Danka Lazovića, a na pravom mestu je bio vezista crno-belih i sam četiri metra plasirao loptu u mrežu.

Mešutim, umesto da tada počnu da igraju kako treba, igrači vicešampiona Srbije su ponovo počeli sa igrom kao u prvih 45 minuta. Opet su "ribari" počeli da kontrolišu igru i loptu, a stvarali su i prilike kojima su konstantno ugrožavali Lukača.

Tako je bilo sve do 75. minuta kada je Danko Lazović potvrdio koliko znači Partizanu i posle asistencije i sam se upisao u strelce, što mu je bio treći gol u ovom dvomeču.

Da nešto ne funkcioniše najbolje u redovima Nikolićeve ekipe i da postoje neki problemi videlo se samo minut kasnije kada je strelac gola Lazović iskazao nervozu i verbalno se sukobio sa protivničkim igračem.

Tek, je ova situacija razmrdala malo crno-bele koji su od tog trenutka zaigrali značajno bolje i do kraja utakmcie stvorili nekoliko dobrih šansi koje nij realizovao Fofana, ali jeste Petar grbić kada je u nadoknadi postavio konačan rezulta, ali verujemo da šef stručnog štaba ekipe iz Humske nema zašto da bude zadovoljan.

Toršavn - Partizan 1:3 (1:0)

Sudija: Dimitar Mečkarovski (Makedonija).

Strelci: Vardum 1:0 (35), Ninković 1:1 (49), Lazović 1:2 (75), Grbić 1:3 (90+1).

Toršavn: Gestson, Holm, Davidsen, Davidsen, Jensen, Hansen, Vatnsdal (od 22. Vardum), Jensen (od 75. Ingason), Muritsen (od 82. Flotum), Edmundsen, Benjaminsen.

Partizan: Lukač, Ostojić, Stanković, B. Ilič, Volkov, Brašanac, Drinčić, Luka (od 66. Grbić), Ninković, Lazović (od 78. Fofana), Škuletić (od 73. S. Ilić).

Pogledajte najzanimljivije detalje meča.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.V

    22. jul 2014 | 22:02

    A zašto nebi bili zadovoljni molim te?Valjda je cilj ostvaren bez nekoliko igrača i sa desetak šansi!

  • grobar do koske

    22. jul 2014 | 22:04

    Sve u svemu LAKSI TRENING..Ostojica i Stankovica pod hitno kod terze(na 2 sigurna obroka,casove engleskog i po koja knjiga pred spavanje..),Vulicevic,Trajkovic,Zivkovic i Pantic su falili,Luka i Skuletic van forme,NINE od 3 100% sanse 1 gol,Lazovic 1 sansa 1 gol na asistenciju korektnog Brasanca,Branko Ilic i Volkov solidni,kao i Drincic,Grbic zamenio loseg Skuletica i na asistenciju Saleta Ilica gol,Fofana umesto bezveze pozutelog Lazovica i to bi bilo sve sa rekreativnog 1,5 casovnog trckaranja pred Ludogorec..Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • viktro

    22. jul 2014 | 21:03

    bravo grobari!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA