NELSON: Jedva čekam da čujem navijače Panatinaikosa!

Na meču Evrolige prošle sezone kada je u dresu Zvezde igrao pred navijačima "zelenih" iz Atine Nelson je osetio atmosferu u OAKI

  • 11

Novi košarkaš Panatinaikosa Demarkus Nelson na predstavljanju u Atini zahvalio se upravi kluba na ukazanom poverenju.

- Veoma sam srećan jer imam priliku da igram za veliki klub i sjajnu organizaciju u prelepom gradu - rekao je Nelson id dodao:

- Zahvalan sam ljudima iz Panatinaikosa koji su imali poverenja u mene. Daćemo sve od sebe da ispunimo naše ciljeve - rekao je doskorašnji plejmejker Zvezde.

Prethodne sezone u dresu crveno-belih Nelson je imao priliku da igra protiv Panatinaikosa, a tada su navijači ostavili jak utisak na njega.

- Panatinaikos je tim koji dobija poštovanje jer igra tvrdo. Prošle sezone su svi mogli da vide da igraju taktički kako treba. Protiv nas su imali zaostatak, ali su našli pravi način da to nadoknade i pobede u Beogradu, isto kao i u Atini, čime su se plasirali u Top16 fazu. Tada sam bio na drugoj strani, ali sam sada na ovoj. Navijači Panatinaikosa su napravili sjajnu atmosferu, ojačali su tim i jedva čekam to da iskusim - rekao je Nelson.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasa

    23. jul 2014 | 14:27

    Veliki klub je Olimpijakos!!!

  • Dr Jaka Blazic

    23. jul 2014 | 13:35

    Ma nisu ti oni bre kao mi mnogo su slabiji

  • Jagodinac

    23. jul 2014 | 13:59

    Delije ne ljutite se na Admirala,on pokusava da pridobije navijace jer zna da ce da ga vredjaju jer je dosao iz Zvezde!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA