Falkao vežbao bejzbol i umalo ubio momka koji mu je bacao loptu! (VIDEO)

Ukoliko bude poželeo da batali fudbal i proba neki drugi sport, nema sumnje da bi mu bejzbol bio pravi izbor posle ovoga

  • 0

Radamel Falkao je jedan od najboljih fudbalera i napadača na svetu, a za njegove usluge se mnogi otimaju i spremni su da plate za njih basnoslovne cifre, ali čini se da je Kolumbijac jednostavno bio rođen da bi uspeo kao sportista.

Često se za nekoga kaže da je rođen pod srećnom zvezdom i da pored talenta i rada je potrebno i da "fortuna" bude uz tebe, međutim, ovaj momak bi komotno mogao da napusti fudbal i prebaci se na neki drugi sport.

Centarfor Monaka je to pokazao na turneji njegove ekipe po Sjedinjenim američkim državama, kada je zajedno sa nekolicinom saigrača iskoristio slobodno vreme kako bi igrao bejzbol. Kolumbijskom reprezentativcu nije mnogo trebalo da uđe u štos jednog od najpopularnijih sportova u SAD, a posle jednog udarca umalo nije ubio momka koji mu je bacao loptu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA