TOŠIĆ HEROJ NAVIJAČA CSKA: Posle titule, golom doneo i trofej Superkupa! (VIDEO)

Srpski reprezentativac bio je strelac pogotka kojim su "armejci" preokrenuli meč protiv Božovićevog Rostova, a iznudio je i crveni karton protivničkog igrača

  • 0

Zoran Tošić definitivno će postati najznačajniji igrač među navijačima CSKA. Srpski fudbaler je doneo još jedan trofej "armejcima", prvi u novoj sezoni. Nakon što je prošle sezone svojim golom doneo titulu šampiona Rusije, sada je najzaslužniji za osvajanje Superkupa, jer je i sada postigao pogodak za preokret u meču, ali i iznudio crveni karton protivničkog fudbalera.

U duelu između prvaka i osvajača Kupa, Rostova na čijoj klupi sedi Miodrag Grof Božović, bolji je bio moskovski tim 3:1 posle 90 minuta i zasluženo pobednički započeo novu sezonu i to posle preokreta u drugom poluvremenu.

Imala je ekipa crnogorskog trenera prednost posle prvih 45 minuta posle pogotka Milića u 47. minuta, ali je prvo Pontus Vernblum izjednačio u 56. minutu i najavio preokret koji je potvrdio Tošić 15 minuta pre kraja. Definitivnu dilemu oko pobednika rešio je Dumbija golom u 80. minutu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA