Gabrijel Batistuta teško bolestan, jedva hoda!

- Primao sam lekove i injekcije protiv bolova, ne želeći da gledam utakmice sa tribina. Možda su i ti lekovi jedan od uzroka mog sadašnjeg stanja - otkrio je popularni "Batigol"

  • 0

Legenda argentinskog i svetskog fudbala Gabrijel Batistuta proživljava teške momente. Čuveni napadač je lošeg zdravstvenog stanja i čak ima probleme i da hoda. Zvuči za nevericu da nekadašnja "zver" od fudbalera ne može da računa na noge kojima je tako lako pretrčavao najbolje defanzivce sveta...

- Trenutno se osećam bolje, ali do pre nekoliko meseci sam bio u veoma lošem zdravstvenom stanju. Jedva sam mogao da ustanem na noge. Naravno, na fudbal i dalje ne smem ni da pomislim, jer nema šanse da potrčim. Teško mi to sve pada... - rekao je Batistuta.

Jedan od najboljih argentinskih fudbalera u istoriji ne želi da otkrije od koje bolesti boluje, ali kaže da je bespoštedna borba tokom karijere jedan od uzroka njegovog sadašnjeg stanja.

- Igrao samo po 65-70 utakmica u sezoni i ni na jednoj se nisam "švercovao" i štedeo. Primao sam lekove i injekcije protiv bolova, ne želeći da gledam utakmice sa tribina. Možda su i ti lekovi jedan od uzroka mog sadašnjeg stanja - otkrio je popularni "Batigol", koji je nedavno promovisan u sportskog direktora argentinskog prvoligaša Kolona iz Santa Fea.

Tokom karijere, Batistuta je najdublji trag ostavio igrajući za Fiorentinu i Romu sa kojom je 2001. osvojio "skudeto". Igrao je još za Njuelse, River Platu, Boku Juniors, Inter i Al Arabi, u kojem je 2005. završio karijeru. Za reprezentaciju Argentine je postigao 56 golova u 78 mečeva

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA