Partizan vraća svog rekordera u Humsku? (VIDEO)

Najmlađi debitant u istoriji kluba Nenad Marinković trebalo bi da potpiše dvogodišnji ugovor sa crno-belima

  • 9

Najavio je trener Partizana Marko Nikolić, posle prvog meča sa Ludogorecom, da će vicešampion Srbije dovesti nekoliko pojačanja i već je krenuo u ispunjavanje obećanja.

Ivan Petrović je već zadužio crno-belu opremu, blizu toga je nekadašnji defanivac Rada Ćirković, ali svakako najzvučnije letošnje pojačanje moglo bi da bude ime Nenada Marinkovića, mladića koji će u istoriji Partizana ostati upamćen kao najmlađi debitatn jer je na meču sa Čukaričkim 2004. godine imao samo 16 godina, dva mesea i sedam dana.

Kako 'Sport'' saznaje Marinković je blizu odluke da se vrati u klub u kojem je ponikao. Trenutno je bez kluba, a već mesec dana trenira u Zemunelu. Navodno, posao bi trebalo da bude završen do meča sa Ludogorecom u sredu, a Marinković bi potpisao na dve godine.

Osim Partizana, za njegove usluge bio je zainteresovan i Voždovac, kao i nek klubovi iz Švajcarske, Grčke, Nemačke i Izraela.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kapiten

    5. avgust 2014 | 08:36

    @Kv Jel si ti gledao uopste neku utakmicu i Ilica? Mozda ne moze da izdrzi celu utakmicu ali ostavi srce na terenu svaki put, a to je jedna od najbitnijih osobina za igraca! To i treba da radi pravi kapiten, da pruzi primer kako treba da se igra. I koliko god da je mator opet igra bolje od velike vecine!

  • Bojan88vol

    5. avgust 2014 | 00:20

    I naravno opet slobodan igrac...

  • Stefan

    5. avgust 2014 | 01:14

    Katastrofa, on da je neki igrac ne bi se vracao u nas propali fudbal sa 25 godina... ocaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA