ZA EVROPSKU JESEN: Partizan traži osvetu protiv Ludogoreca!

Eventualni prolazak dalje bi stabilizovao finansijsku situaciju u klubu, Grobari bi imali prilike da gledaju još minimum osam evropskih utakmica, a crno-beli bi se osvetili bugarskom timu za prošlogodišnju eliminaciju

  • 30

U sredu od 20.45 na stadionu u Humskoj fudbalere Partizana očekuje utakmica sezone. Crno-beli će dočekati bugarski Ludogorec u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prvi meč u Razgradu je završen bez golova, pa obe ekipe imaju podjednake šanse da se plasiraju u plej-of i tako obezbede jesen u Evropi. Srpska ekipa će tokom devedeset, a možda i više minuta imati priliku da već u avgustu mesecu ostvari veoma bitan cilj.

Eventualni prolazak dalje bi stabilizovao finansijsku situaciju u klubu, Grobari bi imali prilike da gledaju još minimum osam evropskih utakmica, a crno-beli bi se osvetili bugarskom timu za prošlogodišnju eliminaciju. Izabranici Marka Nikolića imaće veliku podršku navijača, a trener "Parnog valjka" očekuje mnogo drugačiju utakmicu od one u Bugarskoj.

- Ludogorec dolazi u našu kuću i čekaće ih 11 ratnika na terenu i 30 hiljada na tribinama – rekao je Nikolić.

Zdravstveni bilten u redovima Partizana je jako dobar. Danko Lazović, Saša Ilić i Andrija Živković sanirali su sitnije povrede, pa će Nikolić imati prilike da izvede najjači sastav. Sa druge strane, Ludogorec u Beograd dolazi sa puno turbulencija u klubu.

Posle utakmice sa crno-belima, bugarska ekipa je promenila trenera, imaju dosta kadrovskih problema, pa ćemo videti u kakvom će se sastavu suprostaviti jedinom srpskom predstavniku u evropskim takmičenjima.

U sredu uveče sve oči srpske fudbalske javnosti biće uprete u Partizan, sa nadom da će momci u crno-belim dresovima prikazati jednu kvalitetnu fudbalsku partiju i osvetlati obraz srpskog fudbala, da ćemo na tribinama videti spektakl i da će se ta letnja noć iz sna pretvoriti u javu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(M.Raković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuja PFC

    6. avgust 2014 | 08:41

    Svaka cast za tekst. Ajmo crno-beli !!!!

  • simon

    6. avgust 2014 | 10:14

    ajmo crno-beli! za spas naseg fudbala! vi ste jedino svetlo u mracnom tunelu srpskog fudbala! danas moramo da pobedimo! danas moze da se odluci o sudbini partizana! pokusavaju prcavi i ekipa da nas slome,pokusavaju da nas dovedu do nivoa zvezde,ali mi smo jaci! moramo se sami izboriti za bolje sutra! zato,samo hrabro!!!!

  • Dop

    6. avgust 2014 | 11:40

    Navijam za Zvezdu,ali nadam se da ce veceras Partizan da ostvari pobedu.Srecno komsije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA