TRAČ: Trener Benfike hoće Mitrovića, ne pita šta košta!

Žorž Žesus poučen dobrim iskustvom sa srpskim fudbalerima i oduševljen kvalitetima napadača Anderlehta želi da ga po svaku cenu dovede na "La Luš" i ponovo napravi srpsku koloniju u Lisabonu

  • 3

Zaludeo je Aleksandar Mitrović Evropu svojim učinkom prošle i na početku ove sezone, a čini se da je najviše za njegove usluge zagrizla Benfika koja posle malog egzodusa Srba iz nje ovog leta ponovo želi da napravi srpsku koloniju u Lisabonu.

Samo dan nakon što se pojavila vest da su "orlovi" spremni da plate šest miliona evra za Partizanovog "vunderkinda" Andriju Živkovića, još jedan bivši član crno-belih je na meti šampiona Portugalije. Kako prenose tamošnji mediji, Žorž Žesus je oduševljen igrama napadača Anderlehta i želi po svaku cenu da ga dovede na "La Luš".

Za sada se ne pominje cifra koliko bi Benfiku mogao da košta reprezentativac Srbije, ali kako se spekuliše belgijski prvak neće pristati da proda svog trenutno najboljeg igrača po ceni manjoj od 15 miliona evra, a čini se da su Portugalci spremni da plate i veće obeštećenje pošto su tokom ovog leta zaradili više od 70 miliona evra.

"Orlovi" su trenutno ostali sa samo jednim klasičnim špicom, Limom, i angažovanje još jednog centarfora je prioritet klupskog rukovodstva i veruju da bi taj problem mogao da reši Mitrović koji bi do kraja prelaznog roka mogao da se pridruži Ljubomiru Fejsi i Miralemu Sulejmaniju kao novi član ekipe iz portugalske prestonice.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA