Navijači Partizana pokušali da otmu zastavu pristalicama Ludogoreca! (FOTO)

Nekolicina simpatizera crno-belih, revoltirana dešavanjima u prvom poluvremenu, pokušala je da sa tribine na kojoj su bili navijači bugarskog šampiona skine njihova obeležja

  • 19

Partizan nije uspeo da ni drugi put zaredom izbaci Ludogorec u kvalifikacijama za Ligu šampiona uprkos velikoj borbi na terenu. Paralelno sa bitkom koja se vodila na travi stadiona u Humskoj ista takva se vodila i na tribinama između navijača dva kluba, a svoj vrhunac je imala kada je grupa pristalica crno-belih pokušala da oduzme obeležja fanovima bugarskog tima.

Nekolicina navijača vicešampiona Srbije je, revoltirana dešavanjima u prvom poluvremenu, u jednom trenutku preko atletske staze došla do tribine na kojoj su bili smešteni simpatizeri tima iz Razgrada i pokušala da im oduzme zastavu koju su bili okačili na ogradu.

Usledila je velika borba za ovo obeležje koja se ubrzo prenela i na tribinu, gde su poput "navlačenja" konopca jedni cimali na jednu stranu, a drugi na drugu.

Ubrzo je reagovalo i obezbeđenje i redari na stadionu koji su Partizanove pristalice odvojili i sproveli van stadiona. Inače, ovo se može protumačiti i kao pokušaj crno-belih simpatizera da se osvete za provokaciju Bugara u prošlonedeljnom susretu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA