Nedović bio na pregledu, još uvek se ne zna težina povrede!

U narednih nekoliko dana obavićemo dodatne preglede i snimanja, posle čega ćemo moći da damo konačnu procenu, rekao je doktor KSS Dragan Radovanović

  • 0

Bek košarkaške reprezentacije Srbije, Nemanja Nedović biće podvrgnut dodatnim ispitivanjima posle povrede stopala na turniru u Trstu. Inače, Nedović i Krstić su se vratili u Beograd dok je ekipa Srbije otputovala u Francusku na turnir.

Nedović se povredio na meču sa Bosnom i Hercegovinom na turniru u Italiji a prema prvim informacijama došlo je do naprsnuća jedne kosti na stopalu, pa su prve informacije da će propustiti Svetsko prvenstvo u Španiji.

Zbog toga mu je stavljen gips u Trstu a danas je bio na magnetnoj rezonanci koja nije mogla da da definitivnu potvrdu težine povrede.

- Danas je u Beogradu obavljeno snimanje magnetnom rezonancom, koje nije moglo da donese definitivnu dijagnozu Nedovićeve povrede.

- Zbog toga ćemo u narednih nekoliko dana obaviti dodatne preglede i snimanja, posle čega ćemo moći da damo konačnu procenu - rekao je doktor reprezentacije i predsednik Medicinske komisije Košarkaškog saveza Srbije, Dragan Radovanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA