Legija izbačena iz Lige šampiona zbog greške administracije, Seltik ide u plej of!

Poljski klub je kažnjen izbacivanjem iz plej ofa, jer je u revanš meču sa škotskom ekipom na terenu bio igrač koji nije imao pravo da igra zbog suspenzije

  • 4

UEFA je izbacila poljsku Legiju iz plej-ofa za Ligu šampiona, zato što je u revanš meču trećeg kola kvalifikacija protiv Seltika nastupio suspendovani igrač Bartoš Berezinski.

Legija, za kolju igra Srbin Miroslav Radović, u dvomeču sa Seltikom bila je bolja ukupnim rezultatom 6:1 (3:1, 3:0), ali će zbog administrativne greške Škoti ići dalje.

Naime, Berezinski je dobio crveni karton u poslednjem meču Legije prošle sezone protiv Apoela iz Limasola i suspendovan je na tri utakmice. On je propustio mečeve protiv Sent Patrika u prethodnoj rundi i prvi duel sa Seltikom, da bi odigrao poslednjih nekoliko minjuta revanša u Glazgovu.

Međutim, UEFA je utvrdila da Berezinski uopšte nije bio registrovan za prethodnu rundu, tako da nije mogao da izdrži kaznu i eliminisala Legiju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin

    8. avgust 2014 | 15:02

    Uefa mafia !!!

  • Jebena

    8. avgust 2014 | 13:10

    Uefa i pravila,igrao par minuta i izbace klub,kaznite ih novčano.

  • Jagodinac

    8. avgust 2014 | 12:06

    Pa UEFA je stvarno MAFIJA!!!I Vojvodina je napravila ovaj propust protiv Trencina,i onda umesto 4:0,mec je trebao da se registruje sluzbenim rezultatom,i onda bi se u Novom Sadu igrali produzeci i Vojvodina bi verovatno prosla!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA