Igrači Zvezde spremni, ali je Radonjić došao s viškom kilograma! (FOTO) (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde okupili su se danas i počeli pripreme, doduše, u okrnjenom sastavu. Trener Dejan Radonjić najavio mlad i poletan sastav koji će se boriti za ulazak u Top 16 Evrolige i trofeje na domaćoj sceni

  • 5

Košarkaši Crvene zvezde počeli su u ponedeljak pripreme za novu sezonu. Doduše, s polovičnim igračkim kadrom, jer nedostaje nekoliko igrača (Luka Mitrović, Maik Cirbes, Jaka Blažič, Nikola Kalinić) koji su na pripremama svojih reprezentacija.

Ipak, motiva za rad ne nedostaje jer ih ove sezone očeukuju iskušenja u Evroligi, pa su svi igrači spremni i orni došli na pripreme, pre svih Nemanja Dangubić.

Ipak, primetno je bilo da je trener Dejan Radonjić došao s viškom kilograma u odnosu na prošlo okupljanje.

Zbog stresa tokom sezone ili možda zbog opuštanja tokom leta, tek, Radonjić je nabacio nekoliko kilograma.

Pogledajte video:

- Ekipa će biti jako mlada, posebno za evroligaške uslove. Predstoji nam veliki i naporan rad i nadam se da će kako vreme bude odmicalo tim biti sve bolji i bolji.

- Posedujemo veći talenat nego prošle godine i verujem da ćemo uz naporan rad uspeti da ostvarimo ono što se od nas očekuje - kazao je Radonjić novinarima u Železniku.

Zvezda će naredne sezone biti jedini predstavnik Srbije u Evroligi.

- Grupa je veoma kvalitetna. Četiri ekipe već sada imaju veoma jake sastave - Olimpijakos, Laboral, Galatasaraj i Valensija.

- Iz ove perspektive biće veoma teško, a posebno kada se uzme u obzir da će sigurno biti još izmena u sastavima. Mi se nadamo da ćemo se dodatno pojačati i uspeti da kvalitetom uđemo u borbu za Top 16 fazu - poručio je Radonjić.

On je na prvom treningu u dvorani FMP-a u Železniku imao na raspolaganju osam igrača - Nikolu Rebića, Branka Lazića, Nemanju Dangubića, Marka Gudurića, Nikolu Čvorovića, Ðorđa Kaplanovića, Marka Tejića i Bobana Marjanovića.

Čarls Dženkins ekipi će se pridružiti na pripremama na Zlatiboru.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    11. avgust 2014 | 15:18

    Za cega i zbog cega se spremaju u hali u zelezniku i ko,ciji i na kojoj adresi prijavljen tim..??!! A,sto se kilaze i stomaka tice,kao i uvek,u svemu mnogo kasni za svojim idolom Duletom Vujosevicem..Dule taman izmrsavio,a ovaj se goji..verovatno od ljubomore,kada su Duletu "skandirali" svinjo debela,a ovaj pomislio,e i meni ce tako jednog dana,ja cu biti novi Dule..i bolji cak,mislim deblji..xxaaxxaa...Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Zeljko

    11. avgust 2014 | 15:46

    Bolje da nije ni dolazio,treba nam i pored 2-3 nova igraca i nov trener

  • X-man

    11. avgust 2014 | 15:45

    Ti si brate opterecen...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA