KRENULE ČESTITIKE IVANI: Čestitali Nikolić, Udovičić, Šapić, Atanasijević...

Ivana Španović osvojila je srebrnu medalju na Evopskom prvenstvu u Cirihu, a odmah su krenule i čestitke

  • 4
Vanja Udovičić uručuje priznanje atletičarki Ivani Španović za najboljeg sportistu u 2013. godini. Foto:Tanjug/Zoran Žestić

Ivana Španović ponovo je osvojila medalju na velikom takmičenju. Srpska atletičarka donela je Srbiji srebro na Evropskom prvenstvu u Cirihu.

Odmah po završetku finala, krenule se čestitke. Prvi je čestitao ministar omladine i sporta, Vanja Udovičić, dok su se na Tviteru oglasili i naši poznati sportisti i klubovi.

- Ovaj uspeh je još jedan dokaz da je sistemska podrška države individualnom sportu pravo opredeljenje koje donosi rezultate. Nakon svetske, usledila je i evropska medalja. Ivanini kontinuirani rezultati su ponos Srbije i inspiracija za nove generacije mladih atletičara da vredno radi na sebi. Atletika se, zahvaljujući Ivani i njenim kolegama iz reprezentacije, vraća na mesto najpopularnijeg sporta u Srbiji - rekao je Vanja Udovičić.

 

Čestitkama se pridružio i predsednik Srbije, Tomislav Nikolić.

- Draga Ivana, Samo hrabro srce ništa ne može da pokoleba. Srbija je ponosna na tebe“, poručio je Nikolić, koju prenosi predsednikova služba za saradnju s medijima.

 

 

 

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA