Ovih 12 srpskih košarkaša bili su juniorski prvaci Evrope, a retko ko zna gde su sada! (FOTO)

Poslednju zlatnu medalju na juniorskom prvenstvu Evrope, osvojila je generacija igrača 1991. godište, a nakon toga, malo ko od njih je napravio zavidnu karijeru

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika QQ-LELE
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nikola

    23. avgust 2014 | 10:42

    Turov igra evroligu,i nalazi se u najjacoj grupi,a zato ne igraju po boljim i jacim evropskimm klubovima jer menadzeri sastavljaju reprezentaciju od svojih rodjaka i kumova to je svima jasno!

  • izkosarke

    22. avgust 2014 | 02:32

    Kakv je ovo savet da se radi sa decom u mladjim selekcijama da bi bili bolji za seniorske?Prvo,jel juniorsko zlato manje vredno nego seniorsko gospodo?! Drugo,ne moze ni jedan trener reprezentacije da napravi igraca za mesec dana rada sa njim,10 prijateljskih utakmica i posle jos 7,8 na prvenstvu...treneri klubova prave igrace. Igrace unistava visoko uzletanje kada postignu neki minimalan uspeh i odmah padnu saka odredjenim menadzerima (uzgred srpska kosarkaska,menadzerska mafija je dominantna cak i po Evropi) koji ih kao instant produkt izbace na trziste,tutnu u neki dobar klub da uzmu sto vecu kintu a to dete onda sedi na klupi i propada.Eto vam odgovora sta se desilo i desava se sa nasom talentovanom,naivnom decom koja imaju uz to naivne ili alave roditelje koji ih ne sprece u tome.

  • JocaBg

    22. avgust 2014 | 00:36

    Evo pogledajte ovih 12 igraca... Treba napomenuti da je trenutno najzvucnije ime od svih 12 Nemanja Jaramaz koji pruza dobre partije u Turovu,a i igrace Evroligu sledece godine. Ovo je mozda i najtalentovanija generacija koja se pojavila u poslednjih par decenija,ali menadzerska mafija pod nazivom Beobasket iliti Misko Raznatovic ju je unistila !!! Ako ste pratili ovo prvenstvo (po meni mozda i najjace ikada U18) sa Kanterom,Valencijunasom,Furnierom sada vec NBA zvezdama,ne mozete reci da je bilo laganao ! Kako je ko odlazio od navedenih 12 igraca u tekstu od agencije Beobasket tako je polako tonuo. -Andjusic od reprezentacije,sjajnih rola u Partizanu od odlaska u drugu agenciju jednostavno se gubi ! -Besovic sa 222 nikada se nije ni probio zato sto nije kod gospodina Miska -Rondovic takodje, Blagojevic Milic igrac sa ozbiljnim predispozicijama, Vukasovic koji nije propustao niti jednu selekciju, Ponjavic,Tripkovic... Jednostavno za ove igrace nema niti ce biti svetle buducnosti... Razlog sam naveo i znam da ce se mnogi sloziti sa mnom !!! Hvala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA