NINKOVIĆ: Navijači ne smeju na ženu i decu, pa laju na stadionu!

- Navijači su dresirani. Ne smeju da laju na ženu i decu, pa dolaze na stadion i onda tu laju - rekao je vezista Partizana

  • 50

Nikola Ninković došao je u novi sukob sa navijačima Partizana. Vezista crno-belih promašio je dve velike prilike na utakmici protiv Nefčija, a to pristalice kluba iz Humske evidentno ne mogu da mu oproste.

Popularni "Džigi" je izviždan kada je izlazio iz igre, zatim je pljunuo u pravcu zapadne tribine, da bi posle utakmice dao i veoma zanimljivu izjavu.

- Navijači su dresirani. Ne smeju da laju na ženu i decu, pa dolaze na stadion i onda tu laju - rekao je Ninković posle utakmice našem kolegi iz "Sportskog žurnala".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SSSS

    22. avgust 2014 | 00:19

    POSLE OVE IZJAVE, NORMALNO BI BILO DA DOBIJE SUSPENZIJU, PA I NA TRANSFER LISTU. TIKVA NADUVENA. VEČITI TALENAT I NEVASPITANO I RAZMAZENO DERIŠTE...

  • Ментални гимнастичар

    21. avgust 2014 | 23:55

    Уместо што лајеш мали било би ти боље,и далеко корисније, да играш фудбал. Најгори си био вечерас, али реално

  • Joca

    21. avgust 2014 | 23:40

    Da li si ti rumenko normalan ? Zašto bi navijači išli na žene i decu ? Šta treba da ti aplaudiraju na onaj kriminal od tvoje igre ? Ti nisi u vinkli a kamoli za PFK .Ovo treba da leti iz kluba uz upravu i stručni štab pride.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA