Ninković menja Milijaša u Zvezdi do januara!

Iskusni vezista se dogovorio sa Terzićem, najverovatnije će nastaviti karijeru na Marakani, bar do narednog prelaznog roka.

  • 8

Načelni dogovor je postignut, ostaje da se vidi kada će paraf definitivno biti stavljen, i Miloš Ninković zvanično ponovo obuče dres Crvene zvezde na nekoliko meseci. Tačnije do januara.

Iskusni vezista, koji je prošle godine pomogao da se vrati titula na Marakanu treballo bi da zameni Nenada Milijaša i kao lider tima predvodi ekipu Nenada Lalatovića, barem do januara, tačnije do kraja jesenjeg dela prvenstva.

Ninković je prema informaciji sporta sve dogovorio sa Zvezdanom Terzićem, ali bi problem moglo da mu predstavlja neuigranost i fizička kondicija za koju u klubu ne znaju kakva je.

- Videćemo kakva mu je fizička ripremljenost jer je dva meseca trenirao samo individualno - rekao je Nenad Lalatović.

Ninković je očekvao da će ostvariti transfer tokom letnje pijace, ali kako se to nije desilo, između dve opcije, penzije i ponovo Zvezde izabrao je ovu drugu, mnogo dražu.

Najverovatnije će u ugovoru imati klauzilu kao i Nejc Pečnik da ode u januarskom prelaznom roku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA