Zvezda se prvo ispromašivala, pa pobedila Spartak! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Spartaka minimalnim rezultatom u okviru četvrtog kola Jelen Superlige

  • 52

Crvena zvezda je uspela da zabeleži i četvrtu pobedu ove sezone. Crveno beli su na svom terenu savladali ekipu Spartaka iz Subotice minimalnim rezultatom u okviru četvrtog kola Jelen Superlige.. Strelac jedinog gola bio je Danijel Avramovski u 79. minutu, koji je ujedno i debitovao na ovoj utakmici.

Na stadionu u Ljutice Bogdana posle jalovog prvog poluvremena, u nastavku igre viđena je odlična fudbalska predstava, naročito domaće ekipe, koja je čak četiri puta pogodila okvir gola. Ipak, u finišu utakmice, gosti su mogli do boda, jer je Milić pogodio stativu. Posle ove utakmice, Crvena zvezda je jedina ekipa koja nije primila gol u srpskom šampionatu,

Stadion: FK Crvena zvezda

Gledalaca: 12.000

Sudija: Milorad Milićević

Strelci: Avramovski 79

Crvena zvezda: Rajković, Petković, Lazić, Pavićević, Mijailović, Kovačević, Ristić (od 67. Avramovski), Savićević (od 49 Jović), Pečnik, Gavrić (od 74. Despotović), Rakić

Spartak Subotica: Janošević, Plavšić (do 51. Maksimović), Kovačević, Torbica, Balabanović, Milošević (od 63. Đukić), Milić, Antonić, Farkaš, Radović, Jondić (od 69 Mrkela)

Tokom prvog poluvremena nismo videli dosta kvalitetan fudbal. Spartak je odmah na početku pokazao da nije došao na naš najveći stadion da se brani, ali je uprkos tome bio veći deo vremena u podređenom položaju.

Crvena zvezda je imala terensku incijativu, ali nije uspela da je materijalizuje. Najveće opasnost po gol Janoševića bili su udarci iz daljine, ali je on bio siguran posle pokušaja Rakića, Pečnika i Kovačevića. Odbrana gostujućeg tima je delovala veoma organizovano, pa crveno-beli nisu uspeli da stvore pravu šansu.

Kako je otpočeo nastavak igre, tako su izabranici Nenada Lalatovića silovito krenuli ka golu Spartaka. Ređale su se šanse za crveno-bele, ali Rakić, Petković i Pečnik nisu bili precizni iz veoma povoljnih situacija.

Najbolju šansu na utakmici igrači crveno-belih imali su u 69. minutu. Prekid je izveo Danijel Avramovski, Luka Jović je glavom pogodio prečku, nakon toga je Nikola Mijailović sa tri metra opet pogodio okvir gola, da bi pokušao i Pečnik, ali je Janošević odlično intrevenisao. Samo par minuta posle toga, Rakić pogađa stativu, ali je stigla nagrada za sjajnu igru domaće ekipe.

Igrao se 79. minut, kada je Luka Jović glavom sjajno pronašao Rakića, ovaj spustio loptu Avramovskom koji je snažno šutirao, lopta je zakačila jednog igrača Spartaka i prevarila Janoševića. Imali su gosti do kraja utakmice šansu da dođu do boda, ali je Milić pogodio stativu.

Jelen Superliga 4. kolo:

Subota:

Mladost Lučani - Napredak 2:1

(Jovanović 24, Milosavljević - Bajić 81)

Radnički Kragujevac - Borac Čačak 0:1

(Milojević 72)

Crvena zvezda - Spartak Subotica 1:0

(Avramovski 79)

Čukarički  - Voždovac 2:0

(Stojković 16, Matić 73)

Radnički Niš - Donji Srem 0:1

(Beljić 42)

Nedelja:

OFK Beograd - Novi Pazar 17.00

Rad -Partizan 17.00

Jagodina - Vojvodina 17.00

Tabela: Crvena zvezda 12, Partizan 9 (-1), Čukarički 5, Novi Pazar 7 (-1), Borac Čačak 7 , Spartak Subotica 7, Rad, 6 (-1), Vojvodina 6 (-1), Donji Srem 6, Mladost Lučani 4, OFK Beograd 4 (-1), Jagodina 4 (-1), Napredak 1 (+1), Radnički Kragujevac 1, Radnički Niš 0, Voždovac 0.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nole

    30. avgust 2014 | 21:40

    Partizan ima najjaču internet podršku posebno kad igra Zvezda. A, na stadionu 3000 ujedinjenih grobara.

  • Srbija

    30. avgust 2014 | 21:49

    Xaxax gledaj sta je komentara sahovnicara. Kako oni prate sampione. Idemo do 28 zvezdice

  • Presretac

    30. avgust 2014 | 21:02

    Navijac sam Partizana ali ekipama kao sto je Spartak treba oduzimati bodove ili ih novcano kaznjavati za ovakav anti-fudbal!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA