SPAS U ZADNJI ČAS: Arsenal platio Velbeka 20 miliona i u minut do 12 rešio problem napadača!

Skoro 45 minuta nakon kraja letnje pijace "tobdžije" su uspele da angažuju bivšeg napadača Mančester junajteda

  • 1

Arsenal je uspeo da reši problem napadača u poslednjem trenutku. Tokom čitavog dana su mediji na Ostrvu brujali o dolasku Danija Velbeka među "tobdžije", a iako je u jednom trenutku delovalo da se ovaj transfer neće realizovati do kraja prelaznog roka, 23-godišnji fudbaler je ipak postao njihov član.

Zahvaljujući zahtevu da im se za 60 minuta produži rok kako bi sklopili konačan ugovor sa sada već bivšim napadačem Mančester junajteda, čelnici tima sa "Emirejtsa" su uspeli da angažuju engleskog reprezentativca koji je potpisao četvrogodišnji ugovor sa londonskom ekipom.

Dugo su trajali pregovori između dva kluba, ali i samog igrača koji nikako nije želeo da bude pozajmljen, već samo otkupljen, dok je Arsen Venger insistirao na jednogodišnjem angažmanu. Na kraju su popustili Arsenalovi pregovarači i pristali da 20 miliona evra plate velikom rivalu za Velbeka koji će tokom naredne četiri godine na Emirejtsu zarađivati 100.000 funti nedeljno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    2. septembar 2014 | 04:52

    Nesto nisam ubedjen da je on spas za Arsenal...moje misljenje je da je on gori od Girua, ali je od Sanogoa bolji sigurno. Mada mozda i gresim mozda Venger napravi nesto od njega, tako je isto bilo i sa Anrijem kad je dosao iz Juventusa, tamo je jedva dao 4,5 gola i kad je stigao u Arsenal tek je posle 10ak meca dao prvi gol a svi znamo sta je posle bilo :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA