Raduljica povredio i drugu ruku! Ostaje mi samo da igram srcem! (VIDEO)

Centar Srbije je prilikom zakucavanja na meču sa Iranom pao na parket i malo povredio desnu ruku, a kako mu je leva već povređena to bi mogao da bude problem. Ipak, on ne brine jer zna kako će igrati

  • 8

Centar srpske reprezentacije Miroslav Raduljica prilikom zakucavanja na meču protiv Irana nezgodno je pao na desnu ruku.

Kako mu je leva već povređena zbog čega nosi led posle svake utakmice, moraće, kako je sam duhovito istakao, na kraju da igra srcem. Srbija je pobedila Iran 83:70 i obezbedila plasman u osminu finala

- Loše mi je leva ruka, ali sam na meču sa Iranom pao i na desnu. Videćemo, na kraju neću imati s čim da igram...ostaje mi da igram srcem - rekao je Raduljica.

Pogledajte video snimljen LG G3 telefonom:

Raduljica je zatim analizirao igru protiv Irana istakavši da je bilo jako teško nositi se sa Hamedom Hadadijem pod košem.

- Bilo je teško sa Hadadijem, nije džabe bio NBA igrač. Ogroman je dao nam je 22 poena za poluvreme, ali može da da i 100 poena ako mi pobedimo.

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    1. septembar 2014 | 23:06

    Srcem trebaš da igraš i kada si potpuno zdrav,mozak Raduljice ukljuci i biceš jedan od najboljih centara na svetu.

  • Ivy

    2. septembar 2014 | 19:05

    A cemu ova brada? Osim da ti oteza procjenu...kao nesto zgodnjikav, ali nista ne mozes sa sigurnoscu reci. A mogu mislit kako grebe i bocka :D S druge strane, meni bi osobno srce preskocilo da ga sretnem u mraku. Definitivno se rijesit brade!

  • Aleksandar

    2. septembar 2014 | 09:37

    Da neces mozda u vehabije sa tom bradom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA