"Dobro je što Grci ulaze sa 5-0 u osminu finala, bar su jasni favoriti" (VIDEO)

Selektor košarkaša Srbije istakao da će njegov tim nastaviti da traži najbolji meč do sada i da će dva dana pauze dobro doći da se oporave pred osminu finala

  • 3

Selektor košarkaša Srbije, Aleksandar Đorđević istakao je da je Grčka favorit u odnosu na Srbiju u osmini finala Mundobasketa, ali da je njemu bitno da "orlovi" igraju sve bolje.

Srbija je poražena od Španije 89:73 u poslednjem meču grupne faze i sa četvrtog mesta startuje u osmini finala.On je dodao da će težiti da dođe ta najbolja utakmica na prvenstvu

- Svaka ekipa traži svoju formu na jedan ili drugi način. Mi smo jedan krug završili sad idemo dalje da tražimo tu najbolju utakmicu i svaka treba da bude bolja nego prethodna.  Ovo je bila jako teška grupa, možda smo ispali iz ritm tokom takmičenja, ali mislim da smo se dobro adaptirali u odnosu na povrede i sve probleme - rekao je Đorđević.

On je dodao da je dobro što Grčka ulazi u osminu finala bez poraza jer to može da bude psihološka zamka

- Imamo dva dana slobodno, da se spremimo za meč i mislim da je to dobro za nas . Međutim, i  druga ekipa će imati dva dana tako ćemo biti u istoj situaciji.

- Odlično je što Grci ulaze sa 5-o  u meč, to je za nas odlično jer su jasni favoriti. Treba da uđemo sa velikom željom da to znanje i kvalitet koji imamo pretočimo u pobedu - rekao je Đorđević.

Poslušajte izjavu snimanu LG G3 telefonom

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    5. septembar 2014 | 12:55

    Covek potpuno odlepio... Bircevic, Katic, Stimac a ne zove Paunica, Savanovica! Pa protiv nas je i Senegal favorit kada mu Bogdanovic nosilac, pa nije to MZT pa da te sudija 20 puta salje na liniju za bacanje...!

  • makedonac

    5. septembar 2014 | 14:38

    Komsije srbi Djordjevic treba da pogleda utakmicu Makedonija- Grcka na EP u Litvaniji, to je recept kako pobediti grke, a MZT je dobar balkanski klub, kolko para tolko muzike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA