DI MARIJA: Ne znam koliko će Ronaldo još izdržati u Realu!

Bivši igrač madridskog kluba uplašio navijače izjavom koja sugeriše da bi portugalski superstar mogao da napusti redove šampiona Evrope

  • 0

Mnogo kontroverze je bilo oko transfera Anhela Di Marije iz madridskog Reala u Mančester junajted, a argentinski fudbaler je otkrio u jednom radijskom intervjuu u domovini šta se sve dešavalo neposredno pred odlazak u Englesku.

Di Marijini bivši saigrači su očajnički pokušavali da intervenišu kako bi on ostao u klubu, a navodno je zapelo kod godišnje plate.

- Nikada iz mojih usta niste mogli da čujete da želim da napustim Real Madrid. Kapiteni Kristijano Ronaldo i Serhio Ramos znaju šta sam želeo i sve vreme sam imao njihovu podršku.

- Ne znam koliko će Ronaldo još moći da izdrži u Madridu - rekao je Di Marija i uzbudio navijače.

On je rekao da nije imao kontkat sa predsednim Reala Florentinom Perezu.

- Ne znam šta da kažem, jer nikad nisam bio u nekom dužem razgovoru s njim. Nikada nije bio tu kada sam pregovarao produžetak saradnje, tako da nisam mogao da imam neki odnos s njim - rekao je Di Marija, a potom otkrio da mu je iz kluba sugerisano da ne igra na finalu Mundijala protiv Nemačke.

- Na dan finala, dobio sam pismo iz kluba, u kom mi nalažu da ne igram. Pocepao sam ga i osećao sam se užasno zbog pritiska koji sam osećao - otvoreno govori Anhel Di Marija, koji i dalje ne zna reč engleskog, ali je tamošnjim novinarima rekao da je angažovao privatnog profesora kako bi što pre savladao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA