Kolarov ''pocepao mrežu'' za remi Srbije protiv Francuske (FOTO) (VIDEO)

Levi bek Orlova projektilom u 80. minutu spasio naš tim poraza na debiju novog selektora Dika Advokata - 1:1

  • 16

Velika je šteta što se bodovi protiv Francuske, domaćina narednog Evropskog šampionata, ne računaju jer bi fudbalska reprezentacija Srbije od prvog kola grupe ''I'' krenula sa bodom protiv velikog rivala, pošto su Orlovi uspeli da ostanu neporaženi na debiju novog selektora - 1:1 (0:1).

Strelac vodećeg gola za goste bio je Pol Pogba, nakon greške odbrane Srbije u 13. minutu, ali je pravičan remi Srbiji doneo Aleksandar Kolarov bombom u 80. minutu. Mogla je Srbija i do pobede u 87. minutu, ali je Loris pokazao da je odličan golman kada je praktično iz gola izvukao loptu posle šuta Ivanovića.

Nisu Francuzi pokazali neku fudbalsku veličinu, ali je i srpski tim bio indisponiran na debiju novog selektora Dika Advokata sve do poslednjih desetak minuta.

Najbolje prilike, ne računajući Tošićev udarac sredinom prvog poluvremena, Orlovi su imali nakon prekida. Ivanović je u 45. minutu pogodio prečku nakon centaršuta veziste CSKA, ali je sudija Štark svirao faul u napadu, dok je Kolarov sredinom drugog dela sjajno izveo slobodnjak koji je Loris izbacio u korner.

Zatresao je defanzivac Mančester Sitija mrežu Petlova u 48. minutu, ali je asistent Marković bio u ofsajdu tako da je na semaforu ostalo 1:0. A, moglo je vrlo lako da bude dva gola viška za Francuze neposredno nakon početka drugog dela kada je Stojković maestralno odbranio šuteve, najpre Kabele, a potom i Remija.

Pomenuti slobodnjak Kolarova bio je uvod u ono što je usledilo u finišu poluvremena. Orlovi su kratko odigrali kombinaciju tokom slobodnjaka, Ivanović je ostavio loptu za Kolarova, a zamenik kapitena je praktično pocepao mrežu Francuza.

Remi po meri oba tima, kada se uzme u obzir da su obe ekipe imale svoje ''blistave minute'', ali ono što svakako brine jeste to što se nastavlja mala poseta na stadionima kada nacionalni tim igra svoje mečeve.

SRBIJA - FRANCUSKA 1:1

(Kolarov 80 - Pogba 13)

Srbija: Stojković - Ivanović, Nastasić, Mitrović, Kolarov - Gudelj (Kuzmanović 60), Matić - Tošić, Tadić (Đuričić 60), Marković - Đorđević (Mitrović 75).

Francuska: Loris - Sanja, Varan, Matje, Dinje - Šnajderlin, Sisoko, Pogba (Matuidi 74), Kabaj, Kabela (Lankazete 60) - Remi (Benzema 60).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pljevljak

    7. septembar 2014 | 23:10

    Dekretom treba zabraniti da Srbija igra u Beogradu. Na stadion dođe više onih koji žele da vide Pgbu, Benzemu, Sisoka...nego onih koji navijaju za svoju zemlju. Oni koji ne znaju ni nos da obrišu psuju majku Grobarsku ili Cigansku kad neko pogreši. U inostranstvo ako treba dok se stoka ne dozove pameti. Protiv Albanije u Nišu

  • nikola

    8. septembar 2014 | 01:08

    Pogodak Kolarova uz asistenciju Ivanovica meni vise govori da nemamo napadace.

  • Tutor

    7. septembar 2014 | 22:45

    Kolarov i Ivanović su igračine, a ostali prosek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA