BOGDANOVIĆ: Ako ste se pitali gde sam, evo me! (VIDEO)

- Pohvalio bih Kalinića koji nam je dao polet sa dva sjajan zakucavanja. Što se tiče moje igre, ako ste se pitali gde sam, evo me, vratio sam se - rekao je reprezentatvni bek posle trijumfa nad Grčkom

  • 37

Srbija će igrati četvrtfinale Svetskog prvenstva u Španiji. Naši momci odigrali su fenomenalan meč i uspeli da savladaju ekipu Grčke u osmini finala.

Najbolji pojedinac na toj utakmici, Bogdan Bogdanović, koji je postigao 21 poen, smatra da je ovo pobeda dokaz, da je Srbija bila u najtežoj grupi u prvoj fazi takmičenja.

Pogledajte video sniman LG G3 telefonom.

- Dobro smo se pripremili za meč, a prikazali smo dobru igru, naročito u drugom poluvremenu. Pohvalio bih Kalinića koji nam je dao polet sa dva sjajan zakucavanja.  Što se tiče moje igre, ako ste se pitali gde sam, evo me, vratio sam se.  Grci su bili bez poraza i ova naša pobeda pokazuje da je naša grupa bila znatno teža - rekao je Bogdanović.

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ono ko Joka

    7. septembar 2014 | 20:12

    Samo igrajte ,,punite sve uz vas su i Grobari i Delije...

  • baltazar1

    7. septembar 2014 | 23:18

    Bravo Bogdane. Bravo Srbijo. Pozdrav za susjede iz Zenice, BiH. Bogdan je uzor vecine nas omladinaca i najbolji na Balkanu. BOGdan<3

  • Bokiša

    7. septembar 2014 | 22:18

    Ućutkaju si ih sve buraz...nosi nas do tutule jer ti si dete Partizana, znaš kako se to radi !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA