Košarkaši Brazila: Ne vidimo razlog da ne pobedimo Srbiju i drugi put! (VIDEO)

Tiajgo Spliter i Markus Vieira smatraju da je Brazil kvalitetniji od "orlova" i da mogu da ostvare još jednu pobedu

  • 15

Košarkaši Brazila Tijago Spliter i Markus Vieira smatraju da Srbija ima dobar tim, ali ne veruju u priče da se jedna ekipa ne može dva puta pobediti na prvenstvu kakvo je Mundobasket.

Oni respektuju naš tim, ali veruju da su jači i da imaju više šansi za polufinale.

- Srbija je mlad tim, ali sa dosta talenta. Ipak, ne verujem u priče da se jedna ekipa ne može pobediti dva puta u kratkom roku. Jeste teško ali nije nemoguće - kaže NBA igrač Tijago Spliter i dodao:

- Pogledaćemo gde smo grešili na prošlom meču i ispraviti to - dodao je on

Pogledajte video sniman LG G3 telefonom.

Sa druge strane Markus Vieira je istakao da će biti težak meč.

- Očekujemo super utakmicu, nadamo se pobedi, jer bez obzira što smo ih jednom pobedili imamo kvalitet da to uradimo ponovo. - rekao je Vieira.

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodar

    9. septembar 2014 | 09:26

    50:50 Ali smo iz sveg srca uz nase momke pa do pobede

  • Aca

    9. septembar 2014 | 09:10

    A ja ne vidim razlog zasto da vi ne izgubite od Srbije.To mu dodje Srbi su u prednost jer na vas je pritisak.Mozete proci kao na Svetsko sa Nemackom,zato bez laznog optimizma molim lepo.Hteo bih da napomenem da ne bih da komentiram tudje komentare ali onaj komentar o partizanu i ponosu Srbije ili Mit ili ko zna sta nije na mesto.Sta je zajednicko sto je Partizan Mit sa svetsko prvenstvo u kosarci.Glupost nevidjena.

  • pera

    9. septembar 2014 | 10:08

    E jado, pa sad ce da vas puknemo sa 20 razlike minimum. I u prosloj utakmici ste pobedili zahvaljujuci nasoj neozbiljnosti u cetvrtoj cetvrtini, a sama cinjenica da smo stigli prednost od 16 razlike i poveli sa sedam za jednu cetvrtinu dovoljno govori koliko ste jaki.. Brazilci oblecu samo oko te trojke, i ako im to zatvorimo onda cao zdravo, jer im je to cela igra, sutni trojku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA