Bek Srbije: Samo da uzmemo medalju, sviraću saigračima i narodnjake ako treba! (VIDEO)

Uglavnom sviram rok muziku, ali nisam poneo gitaru ovde na prvenstvo jer nije baš prikladno. Ali, biće prilike za pesmu samo da mi ostvarimo svoj cilj, rekao je Stefan Jović

  • 8

Plejmejker srpske košarkaške reprezentacije Stefan Jović još uvek nije svestan da će igrati u polufinalu Mundobasketa i to u svom debitantskom nastupu za državni tim.

Mladi Nišlija (24) je srećan što se u njegovom rodnom gradu podigla velika euforija oko igara reprezentacije i nada se nekom dočeku.

- Utisak je fenomenalan. Iskreno, da mi je neko 2002. godine kada sam sve to gledao na televiziji, rekao da ću da igram u polufinalu Svetskog prvenstva ne bih mu verovao. Sada je sve to java - kaže Jović za Telegraf.

On je istakao da se u Nišu utakmice Srbije očekuju sa nestrpljenjem i da dobija svaki dan poruke.

- Niš je totalno poludeo, euforija je ogromna i sudeći po porukama koje dobijam svaki dan, biće sigurno ludinica kad se vratimo - kaže Jović.

Na pripreme reprezentacije nije poneo gitaru koju svira odlično, a nažalost ni u Španiju.

- Ne znam odakle je Sale znao da sviram, ali iako sam dobio dozvolu nisam poneo gitaru, jer nije adekvatno. Ako sve bude kako treba ako budemo ostvarili cilj, sviraću nema problema.

Na pitanje šta najviše svira, odgovorio je:

- Uglavnom sviram domaći rok, ali ako saigrači traže narodnjake sviraću i to. Ima pesama kao na primer: "Nesanica", "Muštuluk" i slično, šta kome treba, nije problem - rekao je Jović

Pogledajte video sniman LG G3 telefonom:

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • muzičarka CG

    11. septembar 2014 | 23:32

    Em zna da SVIRA, em košarkaš, em lijep. OŽENI MEEEEEEEEE! :D :*

  • MI!

    11. septembar 2014 | 23:34

    AJMO NASIII!!!

  • Novi svetski poredak

    12. septembar 2014 | 10:07

    Realno....gledas kao klinac utakmice repke na TV-u,a deset godina kasnije ti igras a drugi gledaju tebe.Pa ako to nije ostvaren san svakog klinca onda ne znam sta je,ziv bio momcino.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA