Kako biste reagovali da Vam Dženkins zakuca na vrata? (VIDEO)

Crveno-beli organizovali još jednu zanimljivu akciju u kojoj su Mitrović, Dženkins i Dangubić navijačima na kućne adrese nosili sezonske karte

  • 16

Posle akcije u kojoj su prvotimci Crvene zvezde bili u ulozi prodavca karata na blagajni, marketinški tim crveno-belih košarkaša organizovao je još jednu aktivnost, u nameri da privuče obožavaoce ovog tima.

Kako biste reagovali kada bi Vam nenajavljeno na vrata pokucao neko od košarkaša Crvene zvezde noseći pritom u ruci vašu sezonsku ulaznicu?

Neverica, šok i oduševljenje - na taj način bi se ukratko mogle opisati reakcije kupaca godišnjih karata KK Crvena zvezda Telekom za sezonu 2014/2015 koje su posetili prošle nedelje u želji da im priredimo malo iznenađenje. Nema sumnje, u tome su i uspeli!

Karaburma, Dorćol, Vidikovac, Borča. To su destinacije koje su Zvezdini košarkaši Luka Mitrović, Nemanja Dangubić i Čarls Dženkins, pojačani crveno-belim čirlidersicama, obišli u nameri da lično dostave sezonske ulaznice navijačima koji su se odlučili da im godišnja karta bude isporučena na kućnu adresu.

Nisu mogli ni da sanjaju da će se ulozi kurirske službe pojaviti baš oni kojima aplaudiraju, čija imena skandiraju, čijim se potezima dive i čije pobede slave – Zvezdini košarkaši.

Kupci sezonskih ulaznica su nasumice izabrani, a posebno iznenađenje pripremano je za Žarka Dapčevića, popularnog Dabu, čoveka koji ne propušta utakmice crveno-belih košarkaša. Onaj ko je bio u prilici da bar jednom sa Dabom popriča o Zvezdi i košarci, što bi svakako bila nezaobilazna tema, znao bi koliko se divi Čarlsu Dženkinsu. S obzirom da mu je sjajni Amerikanac omiljeni igrač, Čarls mu je nenajavljen krenuo u posetu.

Vidikovac. Kasno popodne. Sa Čarslom ulazimo u lift koji je bukvalno metar sa metar i po. Dženkins ne može da veruje da tako nešto postoji u zgradi sa 12 spratova. Ne želi da pokaže strah, ali neprijatnost je očigledna na njegovom licu. Ipak, sve to savladava uz osmeh:

Lift je zaista jako mali – zbog smeha se na trenutak zaustavlja i dodaje:

- Čoveče, imam utisak kao da sam u ormanu.

Stižemo na odredište, Čarls ne može da pronađe zvono pa se odlučuje da pokuca na vrata. Posle nekoliko sekundi otvara nam Daba koji je u blagom šoku. Kada je ugledao Dženkinsa čvrsto ga je zagrlio i pozvao ga unutra. Nama je kratko poručio:

- Pa vi niste normalni – bilo je očigledno da ga je gest jako obradovao, a tek kasnije smo shvatili njegovu poruku. Toliko je bio uzbuđen da su mu se tresle ruke. Primetili smo to dok je sa posebnom pažnjom gledao sezonsku kartu koja je bila personalizovana. Njegovo ime Žarko Dapčević, bilo je jasno ispisano na prednjoj strani ulaznice sa kojom će u predstojećoj sezoni dolaziti u Kombank arenu i dvoranu Pionir.

Kada smo ušli u njegovu sobu, imali smo šta i da vidimo. Zidovi su bili prekriveni uramljenim dresovima KK Crvena zvezda i brojnim fotografijama Zvezdinih košarkaša. Čarls je bio u neverici, prstom je pokazao na jedan od dresova na zidu i upitao:

- Jel ovo dres Marka Simonovića – dobio je potvrdan odgovor.

Kao pravi domaćin, Daba svog uvaženog gosta nije želeo da isprati bez poklona. Poklonio mu je svoju knjigu koju je napisao. Pogađate, knjiga je o istorijatu KK Crvena zvezda, a uskoro joj sledi i promocija.

Nakon što je sumirao utiske o nesvakidašnjoj poseti, neskrivajući oduševljenje, usledilo je pitanje koje je samo u prvi mah zvučalo kao suvišno. Upitali smo Dabu da li ćemo ga i u predstojećoj sezoni redovno viđati na utakmicama. Dobili smo više nego zanimljiv odgovor.

- Ljudi moji, pa ja sve svoje obaveze i ceo život planiram na osnovu termina Zvezdinih utakmica koje ne propuštam. Naravno da ću na svakom meču biti uz moje crveno-bele košarkaše – zaključio je Daba i još jednom nam svima dao do znanja šta mu i koliko znači KK Crvena zvezda.

(Telegraf.rs/kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mc

    12. septembar 2014 | 01:22

    Svaka cast,jesam partizanovac al iskreno mogu samo da zavidim,na kreativnosti i marketingu. Za ostalo smo jos uvek bolji,pozdrav

  • PARTIZAN

    12. septembar 2014 | 01:40

    Nisam Zvezdas ali ovo su bas dobro smislili!Lep gest svaka cast!

  • DV

    12. septembar 2014 | 09:07

    Haha bas je lepo rekao Luka Mitrovic: da vam urucimo sezonsku kartu za SLEDECU SEZONU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA