ĐORĐEVIĆ NA IVICI SUZA: Ovi momci su veliki igrači! (VIDEO)

Zaslužili smo finale, bilo je prvo što je rekao selektor Srbije nakon ulaska u finale Mundobasketa

  • 26

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće posle 12 godina u finalu Svetskog prvenstva. Izabranici Aleksandra Đorđevića su u jednoj ludoj i nezaboravnoj utakmici u polufinalu bili bolji od Francuske i zasluženo se domogli meča za titulu svetskog šampiona protiv SAD.

Selektor "Orlova" bio je veoma uzbuđen posle meča zbog velikog podviga koji su napravili njegovi puleni, koji je vrlo mali broj očekivao, ali je istakao da je ovo pre svega bila timska pobeda.

- Dobro smo otvorili utakmicu bili smo spremni za te njihove taktičke stvari, međutim, u drugom poluvremenu je njihova fizička snaga došla do izražaja, zaigrali u agresivnije, ali bili smo odlični. Ovi momci su fenomenalni. Zaslužili smo finale, odigrali smo fantastične utakmice, ovi momci su veliki igrači, ali ovo je pobeda tima - prvo je bilo što je Đorđević rekao posle ogromnog uspeha.

- Čestitam momcima, ovo je njihova pobeda, njihovo veče. Kreirali su ovu atmosferu među njima koja nas je dovela dovde. Oni su najzaslužniji, i ja sam učio od njih. Francuska je odličan tim, stizali su nas, i kada je Teodosić posustao, Bogdanović je povukao, i to vam govori o karakteru. Srećan sam zbog moje zemlje, naše košarke i naših porodica - dodao je presrećni selektor Srbije.

Kada je u pitanju partija fantastičnog Miloša Teodosića, Đorđević jasno kaže:

- Teodosić je neverovatan igrač. On je najbolji igrač ovog prvenstva, apsolutno i nesumnjivo. On je naš vođa.

Pogledajte video sniman LG G3 telefonom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    13. septembar 2014 | 00:27

    Zivim u Francuskoj i njihovi igraci poslije tekme kazu,Srbi svaka cast.Bili su bolji.Francuski komentatori su isto tako, Srbi momcine.Idemo ameriku da namucino.

  • Zoran

    13. septembar 2014 | 00:51

    BOG I SREĆA NEKA VAS PRATE U FINALU,ZASLUŽILI STE ZLATO!!!

  • gagi

    13. septembar 2014 | 00:35

    Koliko sam zivaca izgubio neznam ni ja sam, Ali hvala nasim kosarkasima na ovome sad mi je srce na mestu:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA