Đorđević o pucanju u Beogradu: To i jeste bila moja ideja (VIDEO)

Srpski selektor srećan zbog slavlja u glavnom gradu Srbije i napominje da je ideja i bila vratiti našu košarku u sam vrh

  • 10

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević objasnio je da se ovom uspehom srpskog tima košarka vratila kući u Srbiju. On je istakao da košarka treba da bude elitni sport u Srbiji i da smo mi zemlja basketa. Srbija je pobedila Francusku u polufinalu Svetskog prvenstva i plasirala se u finale.

-Od srca čestitam igračima na ovom uspehu. Srećan sam zbog njih počastvovan što ih treniram, veliko zajednišvo nas je dovelo do ovog rezultata - rekao je Đorđević.

Na konstataciju da se u Beogradu pucalo posle plasmana u finale selektor je rekao:

- Ako se sećate svih naših druženja to jeste bila moja ideja i misija vratiti košarku u sam vrh.

- Košarka zaslužuje mesto elitnog sporta u Srbiji i ovi momci su to potvrdili. Mi smo zemlja košarke i to je tako. Ljubomoran sam na ostale sportove, ali onako zdravo ljubomoran, iako sam njihov najveći navijač . Svaka čast svima, ali...mi smo ipak basket zemlja -poručio je selektor Srbije.

Pogledajte video sniman LG G3 telefonom:

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladica

    13. septembar 2014 | 11:06

    SALE hvala ti prvo sto si mi ulepsao detinjstvo i sto sam imao tu srecu da jos kao tinejdzer budem ponosan hipnotisan vasim igrama.Zato sam valjda i zavoleo kosarku vise od svih sportova da pri svakom datom sutu za 3 kazem DJORDJEVIC ne samo ja vec mnogo momaka.Danas 19 godina kasnije ucinio si me jos ponosnijim jer si se ostvario i kao trener a koliki si covek i zvezda vodilja ovoj deci to smo videli kroz citavo prvenstvo.Jedno veliko HVALA vama i herojima ispisali ste istoriju i ucinili citavu naciju ponosnom.Vidimo se u Beogradu za koji dan

  • Vlada

    13. septembar 2014 | 11:49

    Ukinuti fudbal ili ga privatizovati a kosarku forsirati maximalno. Napraviti nacijonalnu ligu i eto uspeha

  • ............

    13. septembar 2014 | 11:37

    Car!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA