TEODOSIĆ: Igrali smo kao jedan tim!

Zaista je ovo neverovatan uspeh, trudili smo se, igrali smo kao jedan tim, svi za jednog, borili smo se do poslednjeg trenutka i mislim da smo se zasluženo našli u finalu. Svakom igraču znači individualno priznanje, mislim da bez saigrača i našeg timskog duha ne bih bio ni blizu toga - rekao je Teodosić

  • 0

Uprkos porazu, plejmejker reprezentacije Srbije, Miloš Teodosić sa osmehom na licu je davao izjave posle finalne utakmice Mundobakseta. Teodosić je bio zadovoljan, kako zbog srebra našeg tima, tako ui zbog toga što je izabran u u najbolju petorku planetarnog šampionata.

- Niko nije očekivao da ćemo imati priliku da igramo sa Sjedinjenim Državama u finalu. Bez obzira što smo izgubili, mislim da ovaj rezultat nije merilo i nije slika kvaliteta. Zaista je ovo neverovatan uspeh, trudili smo se, igrali smo kao jedan tim, svi za jednog, borili smo se do poslednjeg trenutka i mislim da smo se zasluženo našli u finalu. Svakom igraču znači individualno priznanje, mislim da bez saigrača i našeg timskog duha ne bih bio ni blizu toga - naglasio je Teodosić.

(Izveštač Telegrafa iz Španije/Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA