I ABA liga ponosna na vicešampione sveta!

Bord regionalnog takmičenja je uputio čestitke reprezentativcima Srbije od kojih je većina igrala u Jadranskoj ligi

  • 1

Košarkaška reprezentacija Srbije je svojim igrama i uspehom na Mundobasketu oduševila čitavu planetu. Čestitke na adresu Aleksandra Đorđevića i njegovih pulena pristižu sa svih strana.

Čak su i Amerikanci u hvalospevima govorili o igri Srbije, a sada je stigla čestitka i sa prostora Balkana, od ABA lige, koja je pre svega ponosna jer su čak šestorica košarkaša koji su prethodne sezone igrali u njoj sada vicešampioni sveta.

- ABA liga čestita reprezentaciji Srbiji na izuzetnom rezultatu, igrama i timskom duhu koji je demonstrirala na minulom Svetskom prvenstvu u Španiji i tako dala primer drugima u regionu.

Reprezentacija Srbije je osvajanjem srebrne medalje, ostvarila uspeh vredan svake pažnje i divljenja. ABA liga je neizmerno ponosna što su svi igrača selekcije Srbije, izuzev Nenada Krstića, stasali pod njenim okriljem, dok su čak šestorica, Marko Simonović, Stefan Jović, Bogdan Bogdanović, Nikola Kalinić, Stefan Birčević i Raško Katić u sezoni 2013/14, partijama u ABA ligi, došli do dresa sa državnim grbom i utkali sebe u impresivan rezultat - navodi se u čestitki ABA lige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zato je tako i bilo u finalu

    15. septembar 2014 | 19:51

    Da me neko ne shvati pogrešno ovim ne mislim ništa loše,naša ekipa je sjajna,ovo su sve fenomenalni igrači..amo kada se toliko ABA ligaša suprostavi celom NBA timu,mora da bude ovolika razlika.Ipak nije isti nivo.Ali ponavljam,da me neko ne shvati pogrešno-to je samo realnost NBA lige i ostatka sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA