ČESTITKE AMERIKANACA: Srbi imaju ponos!

Komentator ESPN-a tokom prenosa finala Mundobasketa izjavio je da Srbi igraju sa mnogo ponosa *Čestitke stigle od ambasade SAD u Beogradu

  • 0

Komentatori američke televizije ESPN pohvalno su sinoć izveštavali o igri košarkaške reprezentacije Srbije u finalu Svetskog prvenstva u Španiji, uprkos ubeljivom porazu od selekcije SAD (129:92).

Američki košarkaši su u finalu opravdali ulogu favorita, dok su izabranici Aleksandra Ðorđevića pružili maksimum i dokazali da zaslužuju veliki naklon ljubitelja košarke širom planete.

- Srbi su ponosni. To je tim koji igra sa mnogo ponosa. Sigurno je da im se uopšte nije svideo debakl u prvom poluvremenu - izjavio je tokom prenosa komentatora ESPN.

Reprezentacija SAD u Španiji je osvojila petu titulu prvaka, a koliko su ubedljivo došli do zlatne medalje govori podataka da su protivnike na Mundobasketu u proseku pobeđivali sa 32,5 poena razlike.

SRPSKIM KOŠARKAŠIMA ČETITALA I AMERIČKA AMBASADA

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu čestitala je košarkaškoj reprezentaciji Srbije osvajanje srebrne medalje na prvenstvu sveta u Španiji.

- Možda ovo finale nije ispunilo sva očekivanja, ali moramo da čestitamo timu koji je impresionirao svet - nacionalnom timu Srbije! Svaka čast! - navodi se u čestitki objavljenoj na Fejsbuk profilu američke ambasade u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA