Prosinečki protiv BSK odmara Evandra i Milunovića

Strateg Zvezde najavio Mirića i Mijailovića u prvoj postavi za subotnje gostovanje u Borči

  • 0

Zvezda ima "tri od tri" u drugom delu sezone, a uz evidentan rast forma, "crveno-beli" očekuju nastavak žetve bodova sutra u Borči, protiv ekipe BSK koja se grčevito bori za opstanak.

- BSK je zabeležio je odličan rezultat na gostovanju u Čačku u prošlom kolu, odakle je doneo sva tri boda, i na krilima te pobede sigurno će pokušati i nas da iznenade. Ma koliko nas važna utakmica čekala u sredu, trenutno nam je dobra igra i pobeda nad BSK-om još važnija - rekao je Prosinečki u najavi meča za Borčancima.

Ali, bez obzira što ne želi da priča o Partizanu, Zvezdin trener itekako misli o duelu sa "večitim rivalom" u sredu, pa je najavio da će opet odmarati neke igrače...

- Evandro će propustiti gostovanje u Borči, kako bi ga osvežili za Partizan. Milunović oseća bolove u leđima, pa će i on odmoriti. Ukazaću šansu drugima. Od prvog minuta igraće Mirić, koji je do sada uvek ulazio u nastavku i činio da igra bude brža. Razmišljam i o Kasalici, ne samo zbog gola i penala koji je napravljen nad njim, već zato što donosi kvalitet i bržu igru. Sigurno će dobiti određenu minutažu. Prvih 11 će biti: Bajković, Mikić, Maksimović, Tošić, Mladenović, Mijailović, Kadu, Milivojević, Lazović, Mirić i Borha.

Hrvatski stručnjak istakao je da su "crveno-beli" u prvom delu šampionata izgubili dosta bodova i da više nemaju pravo na kiks u trci za naslov prvaka.

- Moramo da se privikavamo na sve, jer nemamo prava na kiks. Imali smo dosta propusta jesenas, tako da nam je sada svaka utakmica ključna. Ako se budemo borili i dobro trčali, verujem da će do izražaja doći naš kvalitet i da ćemo i posle duela sa BSK-om zadržati maksimalan učinak u ovoj polusezoni - zaključio je Prosinečki čiji tim je upisao tri uzastopne pobede u prolećnom delu šampionata.

Defanzivac "crveno-belih" Nikola Maksimović priznao je da je zadnjoj liniji potrebno još vremena za uigravanje.

- Najvažnije je da budemo maksimalno ozbiljni i skoncentrisani, da ne dozvolimo sebi da se opustimo ni na trenutak. Zadovoljan sam svojim igrama, kao i partijama čitave defanzivne linije. Potrebno nam je još malo vremena da se dodatno uigramo, jer smo Mladenović i ja novajlije, ali hvatamo ritam i bićemo vremenom sve sigurniji - rekao je Maksimović.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA