NIKOLIĆ POSLE TOTENHEMA: Mogli smo i tri boda da uzmemo!

Trener Partizana i više nego zadovoljan izdanjem svojih igrača na prvoj utakmici Lige Evrope

  • 12

Posle remija sa Totenhemom (0:0) u prvoj utakmici Lige Evrope, trener Partizana Marko Nikolić nije štedeo pohvale na račun igre svoje ekipe.

- Bila je dobra utakmica, spektakl. Jako smo dobro igrali. Imali smo ogromnu energiju, i ovo je model kako treba da se igra. Imali smo dobre šanse, mogli smo tri boda da uzmemo. Hvala publici što je prepoznala sav rad igrača. Mi ćemo probati da se takmičimo sa svima - rekao je Nikolić novinarima na stadionu u Humskoj.

- Bilo je mnogo toga dobrog, prikazali su mnogo toga ozbiljnog protiv jakog rivala, iako smo bili povređeni i izranjavani. Idemo dalje, Kragujevac je u nedelju, vraćamo se u našu ligu, moramo da dobijemo tu utakmicu - dodao je Nikolić, čestitajući Totenhemu na viteškoj borbi.

Odgovarajući na pitanje novinara zašto je Branko Ilić igrao zadnjeg veznog, a Ćirković štopera, Nikolić je naveo da je to posledica odsustva povređenih igrača.

- Morali smo da pokušamo sa raznim varijantama, Škuletić je nedostajao u napadu. Što se tiče Ćirkovića, verujem u njega, demonstrirao i kvalitet. Branko Ilić je univerzalan defanzivac, pametan igrač, pokazao je to. U drugom poluvremenu nametnuli smo svoj ritam - zaključio je Nikolić.

(Telegraf.rs/M.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    18. septembar 2014 | 21:24

    Da je bio Petar Skuletic i Andrija Zivkovic,lagano sva 3 boda,svaka cast na odlicnoj partiji protiv Totenhema,tako se igra za najuspesniji klub nezavisne Republike Srbije-Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Kk pfk

    18. septembar 2014 | 21:27

    Ti si covece trener kakvog klub odavno nije imao. Ubio si totenhem danas takzikom i svaka ti cast. Odluka o cirkovicu je fantasticna. Bravo

  • P.F.C.

    18. septembar 2014 | 22:27

    Bicemo prvi u grupi. Bez brige

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA