HLADAN KAO ŠPRICER: Ovakva reakcija Marka Nikolića pokazuje koliko veruje u ovaj tim Partizana! (VIDEO)

Trener crno-belih je posle remija sa Totenhemom bio izuzetno smiren kao da njegovi igrači nisu odigrali najbolju utakmicu u sezoni

  • 6

Partizan je odigrao fenomenalan meč protiv Totenhema. Nadigrali su crno-beli Premijerligaša, ali nisu uspeli da postignu gol i osvoje sva tri boda.

Trener crno-belih Marko Nikolić bio je potpuno smiren posle utakmice, kao da njegov tim nije odigrao najbolji meč u sezoni, kojim je oduševio sve Grobare.

- Bila je dobra utakmica, spektakl. Jako smo dobro igrali. Imali smo ogromnu energiju, i ovo je model kako treba da se igra. Imali smo dobre šanse, mogli smo tri boda da uzmemo. Hvala publici što je prepoznala sav rad igrača. Mi ćemo probati da se takmičimo sa svima – rekao je Nikolić novinarima na stadionu u Humskoj.

Nikolić je prilikom izlaska sa terena ostavio utisak čoveka, koji nije potpuno zadovoljan. Hteo je pobedu nad članom Premijer lige. Njegov prst ka navijačima crno -belih, simbolično je značio poruku: "Sve je OK, biće još bolje".

Remi u Novom Pazaru na debiju Marka Nikolića ipak nije nagoveštavao rezultate i statistiku sa kojom može da se pohvali retko koji trener i tim Partizana.

Rezultati kasnije govorili suprotno.

Na 27 mečeva pod njegovom komandom crno-beli su doživeli samo jedan poraz i to protiv Napretka, prošle polusezone, uz pet remija i to sa pomenutim Novim Pazarom, Vojvodinom, dva puta sa Ludogorecom, Totenhemom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da dodam :)

    19. septembar 2014 | 14:32

    gol nam je ponisten protiv pazara !. penal nam je sviran protiv vose na 18 metara od gola !. samo nas je napredak nadigrao.! poz svima :)

  • Milos

    19. septembar 2014 | 16:23

    Marko legendo evp hoce cigani da te menjaju hahaha

  • Don Kihot

    19. septembar 2014 | 20:48

    Marko je izvstan trener, takmičar i taktičar, i samo fudbalske analfabete, mogu drugačije da se izjašnjavaju i udaraju minuse...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA