TOTALNI RASPAD! Radnički iz Kragujevca istupio iz srpske lige!

Domaća košarkaška liga počinje 4. oktobra a prvi put u novijoj istoriji imaće neparan broj klubova u takmičenju - 13

  • 14

Košarkaški klub Radnički iz Kragujevca odustao je od učešća u domaćem prvenstvu, pa će Košarkaška lige Srbije ligi u nastupajućoj sezoni imati 13 ekipa.

Kragujevčani su prethodno zbog finansijskih problema bili primorani da napuste i regionalnu Jadransku ligu, a njihovo mesto zauzeo je Metalac iz Valjeva, koji je dobio specijalnu pozivnicu za to takmičenje.

Radnički je na kraju sezone ostao bez većine nosilaca igre kapiten Stefan Birčević otišao je u Estudijantes, Nikola Kalinić i Stefan Jović u Crvenu zvezdu, dok su ostali igrači slobodni ali bez angažmana.

Nakon odustajanja Radničkog u košarkaškoj ligu Srbije, koja startuje 4. oktobra, igraće Borac, Crnokosa, FMP, Jagodina, Konstantin, Napredak, OKK Beograd, Sloga, Smederevo, Spartak, Tamiš, Vojvodina i Vršac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    23. septembar 2014 | 08:42

    Где је тај свемогући фијат? Зашто не финансирају клуб? Банана држава

  • Mani glavu pasi travu

    23. septembar 2014 | 09:13

    U zvezdu moze da se trpaju pare ko u rupu bez dna, a svi ostali mogu da se gase

  • Dejo Genije

    23. septembar 2014 | 09:30

    Kakva sramota za drzavu, pa koliko su dali reprezentativaca u zadnjih nekoliko godina. Vazno da kresu plate napacenom narodu a sebi da pune dzepove. Nisu mogli odvojiti malo para za najbolji srpski klub posle C. Zvezde i Partizana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA