KALINIĆ: Vidi se da nam fale treninzi

- Jović i ja smo gotovo tek stigli u tim, čeka nas još puno treninga i mislim da ćemo biti sve bolji - istakao je novi igrač crveno-belih

  • 5

Nikola Kalinić je imao odličan debi za Crvenu zvezdu, koja je tesno poražena od moskovskog CSKA 72:77 na Glorija kupu u Istanbulu. Krilni igrač je sa devet poena i velikim brojem uspešnih defanzivnih reakcija bio problem za "armejce".

- Ovo je bila moja prva utakmica u crveno-belom dresu i jako mi je drago što je to bilo protiv jednog od najjačih timova Evrope CSKA. Utakmicu je obeležilo dosta oscilacija, pokazali smo dobru igru i to što smo do sada trenirali, a to je jaka i agresivna odbrana i da pokušamo da dođemo do što više lakih poena. Donekle smo u tome uspeli, ali se vidi da nam fali još treninga. Jović i ja smo gotovo tek stigli u tim, čeka nas još puno treninga i mislim da ćemo biti sve bolji - istakao je Kalinić, a potom prokomentarisao sledećeg rivala na Glorija Kupu.

- Fenerbahče je možda još jači protivnik od CSKA. Mnogo su se pojačali ove sezone, ali mi u svaku utakmicu ulazimo sa razmišljanjem da pobedimo. Oni su izvrsna ekipa i verujem da će biti super utakmica – rekao je Kalinić i opisao svoje prve dane u ekipi.

- Stručni štab i sagirači su fantastični. Treneri su preuzeli brigu o meni i sa puno saveta mi pomažu. Večinu saigrača znam iz prošlih sezona, kao i iz reprezentativnih akcija i mislim da mi to olakšava - zaključio je Kalinić.

(Telegaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vučko

    24. septembar 2014 | 09:20

    Biće ludnica u areni sa turcima.svi se izložili na basket posle srebra,još nam došla 2 reprezentativca...

  • Aleksandar

    24. septembar 2014 | 09:28

    Sto si otisao u C.Zvezdu?Kalinicu treba da igras u neki jaci klub kao sto je Partizan

  • Ani

    24. septembar 2014 | 14:31

    Kalinicu,molim te, ozeni me:))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA