Navijači Totenhema: Grobari, hvala na inspiraciji! (FOTO)

Uzevši ideju od strane navijača Partizana, pristalice "Spursa" napravili su šalu na račun Mančester junajteda

  • 11

Fudbaleri Mančester junajteda svojim partijama postali su ozbiljan predmet šale u Velikoj Britaniji. Dužni im nisu ostali ni navijači Totenhema. Pred utakmicu Liga Kupa između "Sparsa" i Notingema, ispred Vajt Hart Lejna mogla se videti majca sa dobrim fazonom.

Naime, na majci su stajali Vejn Runi, Anhel Di Marija i Luj Van Gal, ali kao popularni junaci serij "Mućke". Pored toga, na majci je stajao natpis "Samo budale i Mančester junajted". Jedan od fanova Totenhema je to okačio da svom Tviter nalogu uz poruku "Hvala na inspiraciji Partizan", aludirajući na antisemitski transparent, koji se pojavio na utakmici Lige Evrope, između crno-belih i Totenhema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džek Konor

    24. septembar 2014 | 23:05

    Kapiram da je tu sprdnju sa MU napravio navijač aktuelnog šampiona engleske ali totemhema. Pa šta je njihov klub u istoriji osvojio da bi mogli da se sprdaju sa Junajtedom?

  • 1970

    25. septembar 2014 | 08:34

    koji antisemitski natpis na utakmici Partizana ?

  • Asterix

    25. septembar 2014 | 01:50

    Dokle vise sa tim "antisemitski"?! To "Jews" je bilo usmereno navijacima Totenhema,a koliko ih je taj transparent pogodio dovoljno govori to da im se ovi zahvaljuju za inspiraciju! Sve je to odradjeno u nekom navijackom slengu,sta je tu uvredljivo za Jevreje kao narod?! Ali ne, Srbi susamopreziru i samooptuzivanju poslednjih godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA