Seksi potpredsednica italijanskog kluba ima samo 25 godina! (FOTO)

Lepa Elena Pjaniđani bila je dugo godina maskota Sijene kad je njen otac bio direktor, a sada je postala potpredsednik Pogibonsa, malog kluba iz Toskane

  • 0

Elena Pjaniđani ima 25 godina i na izgled je sasvim obična devojka iz Toskane. Ali, malo ko zna da je ova seksi devojka potpredsednica toskanskih Pogibonsa.

Ona je godinama bila maskota drugog fudbalskog kluba iz ove regije Sijene, a sada će sa svojim klubom igrati derbi protiv kluba iz rodnog grada

Elenin otac Antonelo Pjaniđani je bio direktor Sijene kada je ovaj klub krčio put iz nižih rangova ka Seriji B, kada je otkupio četvrtoligaša Pogibonse, postavio je ćerku za potpredsednika.

- Od malih nogu sam u fudbalu, prošla sam ceo put kao klinka sa Sijenom.

- Bila sam prava maskota kluba, odrasla sam među muškarcima, nije ovo ništa novo - rekla je lepa Elena.

Iako se pitate šta će žen au fudbalu, oni koji je poznaju kažu da se dobro razume u fudbal. Međutim,  Pogibonsi nemaju mnogo uspeha, čitavu noviju istoriji proveli su između četvrte i pete lige.

U Italiji se priča da su ukleti, jer su im trojica igrača u roku od tri godine umrla, dvojica u saobraćajnoj nesreći, a talentovani Stefano Loti je umro na terenu krajem te nesrećne decenije. Stadion nosi njegovo ime.

Ipak sa lepom Elenom sigurno će doći bolji dani za Pogibonse..

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA