Vujošević poručio navijačima: Više nego ikad je potrebno da dođete na utakmicu!

Trener Partizana uoči najvažnije prijateljske utakmice u Beogradu obećao dobru košarku sa Armanijem

  • 13

Partizan - Armani, duel godinama rivala u Evroligi, danas je duel velikana, od kojih će jedan igrati Evrokup u sezoni 2014/2015.

Italijanski šampion je u petak gost srpskog šampiona, u Pioniru se igra prijateljski meč (20 časova), a trener crno - belih poziva navijače da napune halu.

- Kada je utakmica bila zakazana stavljena je u ovaj termin da bi bila neka vrsta otvaranja predstojeće sezone. Bez obzira na dobro poznate probleme u kojima se klub nalazi, mislim da smo odradili planirani deo posla. Ekipa već ima neku svoju fizionomiju, tu sada ima i nekih lakših povreda, zatim i nekompletnost zbog dobro poznate situacije oko BATa, ali i u ovakvom sastavu ima svoj kvalitet - smatra Vujošević.

- Upravo zbog svih ovih situacija više nego ikada potrebno je da publika stane uz tim. U tom smislu, pozivam ljude da u što je moguće većem broju dođu na utakmicu, jer dolazi jedan protivnik zvučnog imena i dobrog kvaliteta.

- Bez obzira što je utakmica u sklopu priprema za takmičenja koja nam predstoje, mislim da će oni koji vole Partizan imati šta da vide, a oni koji vole košarku uživati u dobroj košarci - najavio je susret sa milanskim timom Duško Vujošević.

Ulaznice za predstojeći pripremni meč će biti u prodaji na dan utakmice na blagajni hale Pionir po ceni od 300 dinara za tribine i 500 dinara za parter. Svi koji su do sada kupili sezonske ulaznice mogu ih iskoristiti za ulazak na meč sa Armanijem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado

    25. septembar 2014 | 15:47

    Uz vas smo uvek!!!U srpskom klupskom sportu je najvise poslednjih 10 godina dao Partizan!!!!to je sistem Partizan institucija

  • Daca

    25. septembar 2014 | 15:34

    Tako je ajmo da navijamo naša priča se nastavlja

  • VUJA

    25. septembar 2014 | 16:05

    Imam informaciju da je prodato oko 4500 karata ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA